Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zapůjčit a zkoušet se obávám že je zbytečné.

Všechny produkdy xcarlinku, určený pro vozy Peugeot/Citroen využívají takovejhle konektor:

konektorac8.jpg

To přeci není na 4050 kam připojit, nebo se pletu? Či snad někdo ví, nebo dokonce vlastní redukci, která by umožnila tenhle konektor na rádio 4050 napíchnout? Pokud taková redukce existuje, tak by to za pokus určitě stálo.

Odesláno

Však o tom mluvím :) Xcarlink opět pracuje jen s novými modely, na starý (4050) to není kam připojit.

Asi by se nechaly sehnat samotný dva konektory, jedna strana ze starýho, druhá z novýho modelu, pospojovat patřičně drátky a pak by se mohlo zkoušet. Ale tomu nevěřím, že by to fungovalo...

Není někde k vidění popis jednotlivých pinů obou konektorů? Je aspoň teoretická šance to jen sprostě zredukovat pár drátkama?

Guest servisman
Odesláno

někde jsem něco měl,ale moc jsem se nezajímal,protože mám 4030 takže mne to bylo k ničemu a nyní nevím kde to bylo

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: kadaver

Tak si prave dohadujem stretko... :)

Dam vediet ako som pochodil a ako to funguje :)

ta máš ale new model a tu se mluví o starém ;)

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

Na hlavnej(tusim cinskej) stranke ich maju. RM3 aj RD3.

Staci mu napisat a zisti ti to

RD3 je v 307. V 406 je úplně jiné a není 4050 ani znázorněné na hlavní stránce:(

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Tak co chlapi? Uz to funguje? Hlasim sa ako prvy zaujemca....:papa

nevím pořad se tu něco zkouší a nic,kdybych já chtěl MP3 tak změním rádio za origo a mám klid. ;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

nevím pořad se tu něco zkouší a nic,kdybych já chtěl MP3 tak změním rádio za origo a mám klid. ;)

To robit nechcem....mam rad originality a chcem mat v aute to co tam ma byt, nie nejake ine radio (alebo hocico ine) co hned udrie do oci.

Odesláno

Původně zaslal: honza406

To robit nechcem....mam rad originality a chcem mat v aute to co tam ma byt, nie nejake ine radio (alebo hocico ine) co hned udrie do oci.

Souhlasím s tebou. Originál je originál. Chce to více trpělivosti, než se na něco přijde. Já to mu věřím, že se nějaký adaptér objevý i k našim originál aurorádiim.

Guest servisman
Odesláno

než se něco najde tak budu jezdit v jiném ;) protože se to tu řeší nějak už dlouho. I dcera se diví že si nedám CD radio s MP3 jako si dala ona a má to bez starostí.Rámeček mám tak by nebylo co řešit :aut

Odesláno

Inak dalsie proti MP3 a podobne....

Nejde len o vzhlad v aute. Ale reprodukcia z CD (samozrejme nie napaleneho z MP3) je ovela lepsia ako prehravanie mp3ky...

Takze toto by som videl len ako taky doplnok, ktory (aspon u mna) nikdy nenahradi reprodukciu z CD.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...