Guest servisman Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 stačilo by zapůjčit, vyzkoušet , Citovat
OK406 Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 stačilo by zapůjčit, vyzkoušet , Přesně tak, ale snad se někdo z okolí Plně najde, kdo by to vyzkoušel. Citovat
MirasCC Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Zapůjčit a zkoušet se obávám že je zbytečné. Všechny produkdy xcarlinku, určený pro vozy Peugeot/Citroen využívají takovejhle konektor: To přeci není na 4050 kam připojit, nebo se pletu? Či snad někdo ví, nebo dokonce vlastní redukci, která by umožnila tenhle konektor na rádio 4050 napíchnout? Pokud taková redukce existuje, tak by to za pokus určitě stálo. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 MirasCC mne je to jasný jaký je starý a new konektor rádia Citovat
Guest servisman Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 čili to musí míti tyto konektory Citovat
MirasCC Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Však o tom mluvím Xcarlink opět pracuje jen s novými modely, na starý (4050) to není kam připojit. Asi by se nechaly sehnat samotný dva konektory, jedna strana ze starýho, druhá z novýho modelu, pospojovat patřičně drátky a pak by se mohlo zkoušet. Ale tomu nevěřím, že by to fungovalo... Není někde k vidění popis jednotlivých pinů obou konektorů? Je aspoň teoretická šance to jen sprostě zredukovat pár drátkama? Citovat
Guest servisman Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 někde jsem něco měl,ale moc jsem se nezajímal,protože mám 4030 takže mne to bylo k ničemu a nyní nevím kde to bylo Citovat
kadaver Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Tak si prave dohadujem stretko... Dam vediet ako som pochodil a ako to funguje Citovat
Guest servisman Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: kadaver Tak si prave dohadujem stretko... Dam vediet ako som pochodil a ako to funguje ta máš ale new model a tu se mluví o starém Citovat
kadaver Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Tak hej, ale kto to ma uz vyskusane na new? Ak je to tak sorr )) Citovat
MirasCC Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Na novým to chodit bude, tam by neměl být problém. Majitelům starých modelů to ale bohužel nepomůže Citovat
mmmb Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 ale nové modely 1999 mají RM3 a ten na fotkách xcarlink není, tak proto nejistota Citovat
kadaver Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Na hlavnej(tusim cinskej) stranke ich maju. RM3 aj RD3. Staci mu napisat a zisti ti to Citovat
OK406 Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: kadaver Na hlavnej(tusim cinskej) stranke ich maju. RM3 aj RD3. Staci mu napisat a zisti ti to RD3 je v 307. V 406 je úplně jiné a není 4050 ani znázorněné na hlavní stránce:( Citovat
Y2K Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Tak co chlapi? Uz to funguje? Hlasim sa ako prvy zaujemca.... Citovat
Guest servisman Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Tak co chlapi? Uz to funguje? Hlasim sa ako prvy zaujemca.... nevím pořad se tu něco zkouší a nic,kdybych já chtěl MP3 tak změním rádio za origo a mám klid. Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Y2K Tak co chlapi? Uz to funguje? Hlasim sa ako prvy zaujemca.... nevím pořad se tu něco zkouší a nic,kdybych já chtěl MP3 tak změním rádio za origo a mám klid. To robit nechcem....mam rad originality a chcem mat v aute to co tam ma byt, nie nejake ine radio (alebo hocico ine) co hned udrie do oci. Citovat
OK406 Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Y2K Tak co chlapi? Uz to funguje? Hlasim sa ako prvy zaujemca.... nevím pořad se tu něco zkouší a nic,kdybych já chtěl MP3 tak změním rádio za origo a mám klid. To robit nechcem....mam rad originality a chcem mat v aute to co tam ma byt, nie nejake ine radio (alebo hocico ine) co hned udrie do oci. Souhlasím s tebou. Originál je originál. Chce to více trpělivosti, než se na něco přijde. Já to mu věřím, že se nějaký adaptér objevý i k našim originál aurorádiim. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 než se něco najde tak budu jezdit v jiném protože se to tu řeší nějak už dlouho. I dcera se diví že si nedám CD radio s MP3 jako si dala ona a má to bez starostí.Rámeček mám tak by nebylo co řešit Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Inak dalsie proti MP3 a podobne.... Nejde len o vzhlad v aute. Ale reprodukcia z CD (samozrejme nie napaleneho z MP3) je ovela lepsia ako prehravanie mp3ky... Takze toto by som videl len ako taky doplnok, ktory (aspon u mna) nikdy nenahradi reprodukciu z CD. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.