Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si tento týden dodělal skupinu E ke skupině C a příští týden si jdu dodělat profesák, to EEG a psychotesty si dodělám až jen v případě, že budu jezdit. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Tak jsem si tento týden dodělal skupinu E ke skupině C a příští týden si jdu dodělat profesák, to EEG a psychotesty si dodělám až jen v případě, že budu jezdit. :aut

jj, ale vsechno se bude zdrazovat;) Jinak gratulace ke skupunam:potlesk Ja mam dneska prvni jizdy na C:roll

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Lidicky moji zlati, tak jsem dneska byl u zkousek, testy a jizdy jsem hrave zvlad. Ale ta technika, to byl PRUUUSEEER:roll! Takze me cekaji opravky:xvul Timto vas zadam, lide me pobliz a znaly v tomto hledisku. Nemohl by jste mi nekdo pomoct a vysvetlit mi otazky, tak abych to pochopil. Nejsem automechanik, vubec mi to hlava nebrala:mad:

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Bohužel to musíš přečíst, ke každé otázce něco a pak jim to podle učebnice povykládat.

Cos dostal za otázky?

prave to, o cem vim prd, prevodovka, vzduchove brzdy a geometrie ridici napravy

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Moje testy na techniku nepomohli?:(

Pomohli, moc mi pomohli, jen jsem si vytah otazky, o kterejch nic nevim, nerozumim jim, tudiz o nich neumim povidat. Krvacel jsem, jak si tam frajeri vedle me tahali, povinny vybavy, vymenu kola, atd...

Odesláno

Letím si konečně podat tu přihlášku, všechno de do ho*en...

porad si rikam,ze to prece nemuzou zvednout, ale v tomhle state je mozne opravdu cokoli:o

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

porad si rikam,ze to prece nemuzou zvednout, ale v tomhle state je mozne opravdu cokoli:o

I kdyby to zvedli úměrně k těm hodinám (plat učitele, nafta atd.) tak tu bude stejnak pálka :roll

Odesláno

Původně zaslal: macik.83

I kdyby to zvedli úměrně k těm hodinám (plat učitele, nafta atd.) tak tu bude stejnak pálka :roll

Chapu, ze to zere treba 30L na 100km, ale oni se v tech autoskolach, taky nepredrou. Ted otazka, komu ty penize opravdu pujdou

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mam dotaz ohledně profesního osvědčení.Mam možnost su jej udělat v pondělí za 900kč.Ale zase my říkal kamoš že bych na něj měl mít narok zdarma.Neví někdo jak to stěma profesakama je?

Neříkam že 900kč je hodně ale proč je dat autoškole když mam třeba na profesak narok???:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...