macik.83 Odesláno 6. únor 2008 Autor Odesláno 6. únor 2008 Nejak mi to nechce nacist, skoda:myslim Ale drzim Fusione palce, hlavne u psychotestu. Fakt to byl mazec. Znam spoustu znamych, kteri na tom vyleteli:papa Citovat
macik.83 Odesláno 6. únor 2008 Autor Odesláno 6. únor 2008 Uz se mi to podarilo otevrit, vypada hezky. Co to muze stat? Skoda, ze neni vice fotek Citovat
Pinďa Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Tak jsem si tento týden dodělal skupinu E ke skupině C a příští týden si jdu dodělat profesák, to EEG a psychotesty si dodělám až jen v případě, že budu jezdit. Citovat
macik.83 Odesláno 11. únor 2008 Autor Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: Pinďa Tak jsem si tento týden dodělal skupinu E ke skupině C a příští týden si jdu dodělat profesák, to EEG a psychotesty si dodělám až jen v případě, že budu jezdit. jj, ale vsechno se bude zdrazovat;) Jinak gratulace ke skupunam:potlesk Ja mam dneska prvni jizdy na C:roll Citovat
macik.83 Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 Ajaj, tak jdu zejtra ke zkouskam na Cecko. Chlapi jak je to? Kdyz neudelam C, vezmou mi i B Citovat
Laďa Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Pokud splníš počet bodů aspoň na B, tak Ti ho nechají. V opačném případě ho berou. Citovat
macik.83 Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 Tak testy jsou asi jediny, ceho se bojim minimalne:roll Citovat
Laďa Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Jen testy mají vliv na odebrání řidičáku. Jízda a technika nee. Citovat
macik.83 Odesláno 18. březen 2008 Autor Odesláno 18. březen 2008 Lidicky moji zlati, tak jsem dneska byl u zkousek, testy a jizdy jsem hrave zvlad. Ale ta technika, to byl PRUUUSEEER:roll! Takze me cekaji opravky:xvul Timto vas zadam, lide me pobliz a znaly v tomto hledisku. Nemohl by jste mi nekdo pomoct a vysvetlit mi otazky, tak abych to pochopil. Nejsem automechanik, vubec mi to hlava nebrala:mad: Citovat
Fusion Odesláno 18. březen 2008 Odesláno 18. březen 2008 Bohužel to musíš přečíst, ke každé otázce něco a pak jim to podle učebnice povykládat. Cos dostal za otázky? Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Fusion Bohužel to musíš přečíst, ke každé otázce něco a pak jim to podle učebnice povykládat. Cos dostal za otázky? prave to, o cem vim prd, prevodovka, vzduchove brzdy a geometrie ridici napravy Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Mišak Moje testy na techniku nepomohli? Pomohli, moc mi pomohli, jen jsem si vytah otazky, o kterejch nic nevim, nerozumim jim, tudiz o nich neumim povidat. Krvacel jsem, jak si tam frajeri vedle me tahali, povinny vybavy, vymenu kola, atd... Citovat
Fusion Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Letím si konečně podat tu přihlášku, všechno de do ho*en... Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Fusion Letím si konečně podat tu přihlášku, všechno de do ho*en... porad si rikam,ze to prece nemuzou zvednout, ale v tomhle state je mozne opravdu cokoli:o Citovat
Fusion Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Fusion Letím si konečně podat tu přihlášku, všechno de do ho*en... porad si rikam,ze to prece nemuzou zvednout, ale v tomhle state je mozne opravdu cokoli:o I kdyby to zvedli úměrně k těm hodinám (plat učitele, nafta atd.) tak tu bude stejnak pálka Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Fusion Letím si konečně podat tu přihlášku, všechno de do ho*en... porad si rikam,ze to prece nemuzou zvednout, ale v tomhle state je mozne opravdu cokoli:o I kdyby to zvedli úměrně k těm hodinám (plat učitele, nafta atd.) tak tu bude stejnak pálka Chapu, ze to zere treba 30L na 100km, ale oni se v tech autoskolach, taky nepredrou. Ted otazka, komu ty penize opravdu pujdou Citovat
Mišak Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Mam dotaz ohledně profesního osvědčení.Mam možnost su jej udělat v pondělí za 900kč.Ale zase my říkal kamoš že bych na něj měl mít narok zdarma.Neví někdo jak to stěma profesakama je? Neříkam že 900kč je hodně ale proč je dat autoškole když mam třeba na profesak narok??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.