Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nám to šéf zorganizoval takže jsme se tam sešli všichni a ohromně jsme se bavili. Doktorka co do nás řezala kladívkem byla starší dáma snad ruska. Docela sranda.Papír sebou vozím jen od obvoďačky která mi ho na základě tohoto vyšetření vyplnila. U koho jste to dělali?

Odesláno

To s tebou souhlasím,jsem měl štěstí že mně šéf pozval naz kušební jízdu a v poho. Říkal že se vyjezdím a místečko bylo moje ;) ale nejezdím na velkým,jen 8mi tuna

[upravil dne 16/5/08 Wenouš]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No jasně, to bylo v plánu od počátku, ale bez 6tunky být nemůžeš, zákazy jsou všude a hodně lidí bere cca 3t, což je pro Daily v pohodě, teď zvládneme i horší vykládací terén a bigbagy a samo větší a delší závozy.

Odesláno

Jasan, chápu. A to má celkovou fakt 12t? Je to prdítko jak Atleon ale ten mám do 7,5. Když sem ho přeložil 3,8+5t tak už se to chovalo jak kolíbka. Kolik to má koní?

Odesláno

220PS, pohotovostní hmotnost 6T, takže dalších šest uveze, což je super -)) Má to silnější rám než klasické 7-9t, ale jinak malý kola atp. 9st. převodovka, ruka zvedne 1t na šesti metrech výsuvu. Ruka sama váží 990 kg, takže bez ní je to super valník.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...