macik.83 Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Proc by si na nej mel mit narok zdarma? Citovat
Mišak Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Protože ma být nějaké překlenovací obdobý kdy se budou i profesaky měni a budou platit po celé evropě budou ve formě kartičky jako je teď řidičak. Nevím proč ho mam mít zdarma, ale ve škole mam kamoše jeho tchyně děla na dopravce a byla na školení.No a pry mame čas že na něho mame narok zdarma.Autoškolu sem ukončil 4.2.2008. Ja fakt nevím proto se ptám jestli o tom někdo něco ví? Nebo že až bych udělal E tak pak bych šel pro profesak a dostal bych ho zdarma?Protože sem udělal řidičak v překlenovacím období? Stejně se chystam v pondělí je to jistota. macik.83-Ty už maš profesak? Citovat
macik.83 Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 Tak ja mam profesak jen na sk. B(na majaky), takze na C me to taky ceka. Zitra jdu do autoskoly, tak se ti tam zkusit zeptat Citovat
Berkoff Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Zaplat pannbuh za muj D+E ridicak v KRK na tatry dyz vas tady tak ctu Citovat
macik.83 Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 rychle se ani pes nevys...kaka:D Citovat
Mišak Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 no ty to maš v klidu ty už profesak máš takže dělaš jen rozšíření(možna).Ale ja jdu uplně od začatku proto se vyptavam:P Citovat
macik.83 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Dneska nebo zitra se k tomu Misaku dostanu a zeptam se ti. Jinak dnes jsem zdarne udelal opravky z techniky, takze velka radost. Asi jsem si vytahl to nejlehci co bylo: 1, Popiste kontrolu tlaku vzduchu v pneumatikach a hloubku drazek dezenu pneumatiky 2, Popiste nejcastejsi projevy nespravne geometrie rizeni ridici napravy vozidla 3, Vysvetlete symboly kontrolek a ovladacu na pristrojove desce vozidla No, tak se i na me stesti usmalo, ted budu tedy zacinat sk. E Citovat
Mišak Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 My sme včera začali dělat ečko a řeknu vám fakt mam stažený pulky:nevim Kamoš včera v dílna sedřel auto nějakýho zakazníka a ani si toho s učitelem nevšimly:o No jo naš tandem se trošku smýka:D Druhý zase trefil branu:myslim Ale je to taky tím že sam učitel je stary ocas není zvíklí jezdít s tandemem a ani si to nezkusil a cpe kluky moc do prava.Tak doufam že moje první jízdy nebudou podobné:D Jinak profesak už sem si radši udělal jistota je jistota v autoškole mě to stalo 700Kč a pak ještě na uřadě. Macik-> Gratulace největší:potlesk:potlesk Citovat
macik.83 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 diky diky, budeme si povidat o nasich zacatcich s E:D Citovat
Mišak Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Pro představu tohle je autoškola v polsku:D Citovat
macik.83 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Takovej dlouhej ocas, to taky nekam narvu:D Citovat
Fusion Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 ten Daf je bombovej, aji s dobrý návěsem. To je aspoň auto. Já mám bohužel na E staršího Dafa + klasika vlek co tahají většinou traktory Už máte všichni profesák? Sem to stihl tak tak 31.3. Citovat
macik.83 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Tak ja mam profesak B a budu jenom rozsirovat Citovat
macik.83 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Jinak ja jsem jezdil s Magnumem, docela kolos Citovat
Fusion Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 V auškole mě říkali že nejspíš se bude dávat profesák automaticky pro C a výš (logicky, nikdo si nebude dělat C aby stěhoval nábytěk jednou za 5 let) ale zatím nikdo neví jak to bude protože auškoly zatím nedostaly směrnice a ani na magistrátě nikdo neví jak to bude. Takže klasika, novej zákon, je v tom bordel a nikdo nic neví protože ministerstvo tak trochu zapomnělo na pár věcí. Citovat
Mišak Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 JJ prosefak udělany taky 31.3. většina ze třidy ho mame kdo nechtěl jeho věc.JJ dafík je super.Jen ma svoje mouchy ale to se vychytá.Jinak vlek byl puvodně ještě vyší ale aby se sním mohl jezdit všude tam kde jezdí auto samo tak sme ho snižovali taky docela prdel.Dneska ho změřím abych věděl kolik to je celkově dlouhy. Další věc co nam přivěs dělal bylo to že stříhal hadice vyřešeno. A pak mame problem že nam na něm nefunguje ABS takže jde pořad do floku už se jednou seřizoval tlak v brzdach fungovalo to tyden Jinak my jezdime dafíkem a ostatní kluci meji renaulta takovou mrdku vylítanou. Citovat
Mišak Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Takhle vlek vypadal jak se koupil, jinak zkuste tipnout cenu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.