jozefsv Odesláno 5. únor 2008 Odesláno 5. únor 2008 uz by ste s tym znizovanim a kolesami mohly prestat, len co ma drazdite a rozmyslam aj ja:mrk @re - nechystas sa tam nahodit aj bocne plasty? Citovat
@re Odesláno 5. únor 2008 Autor Odesláno 5. únor 2008 Původně zaslal: jozefsv uz by ste s tym znizovanim a kolesami mohly prestat, len co ma drazdite a rozmyslam aj ja:mrk @re - nechystas sa tam nahodit aj bocne plasty? jj, v sérii je coupé dost vysoko a navíc ceny pružin nejsou zas tak vysoké... že bych dával na coupé nějaké "tuning" plasty? to bych tomu autu přece nemohl udělat! kola, snížení, a zatmavení oken... to je má představa o mém "tuningu" coupé... více ne... Citovat
vitin Odesláno 5. únor 2008 Odesláno 5. únor 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: vitin Tak zaplať pánbůh to snížení už mám za sebou, koupil jsem sportovní pružiny a kleslo to asi o 4 cm, je to strašně znát v zatáčkách, tak to jen doporučuju. Taky jsem přemýšlel o podložkách, ještě to nechám uzrát. No vrhnul jsi se na to fest, tak držím palce. Ty kola jsou exkluzivní, jen ta cena... a zhoršilo se odpružení po výměně pružin (komfort)? to jo, někdy to přijít muselo... na bmw m3 e46 zatím nemám, tak jsem se rozhodl trošku zainvestovat do coupátka... bude to téměř 50tisíc... ale za krásu se platí snad mi ty kola pak někdo neštípne Odpružení se nezhoršilo, naopak! Na rovině při průjezdu nerovnosmi to nijak nepoznáš, ale v zatáčkách je to přesnější, jistější a můžeš je projíždět daleko rychleji. Přitom pořád máš pocit bezpečí, říkám že to jezdím jak po kolejích. Fakt super. Na sériích jsem měl pocit, že mě auto v zatáčkách vyhodí ze sedadla jak v kočáře. Toho se neboj, navíc když tam dáš ty elektrony a nízký profil, tak se ti nebude chtít v cíli z auta. Citovat
jozefsv Odesláno 5. únor 2008 Odesláno 5. únor 2008 je to tak.mame doma mazdu a je znizena ,rozsirena a na nizkoprofilovkach.sedi to skutocne ako na kolajnici a extra rozdiel v odpruzeni necitit Citovat
@re Odesláno 5. únor 2008 Autor Odesláno 5. únor 2008 Původně zaslal: vitin Odpružení se nezhoršilo, naopak! Na rovině při průjezdu nerovnosmi to nijak nepoznáš, ale v zatáčkách je to přesnější, jistější a můžeš je projíždět daleko rychleji. Přitom pořád máš pocit bezpečí, říkám že to jezdím jak po kolejích. Fakt super. Na sériích jsem měl pocit, že mě auto v zatáčkách vyhodí ze sedadla jak v kočáře. Toho se neboj, navíc když tam dáš ty elektrony a nízký profil, tak se ti nebude chtít v cíli z auta. tak to je dobrá zpráva... už se těším až kola přijdou... už mám domluvené i začernění oken... to bude kočkolap... Citovat
BOSSCZ Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 tak to je dobrá zpráva... už se těším až kola přijdou... už mám domluvené i začernění oken... to bude kočkolap... Taky ti napsali že doba dodání je 2 týdny? :D Citovat
@re Odesláno 18. únor 2008 Autor Odesláno 18. únor 2008 Původně zaslal: BOSSCZ tak to je dobrá zpráva... už se těším až kola přijdou... už mám domluvené i začernění oken... to bude kočkolap... Taky ti napsali že doba dodání je 2 týdny? :D bylo mi řečeno, že +- 2-3týdny... jede se pro to přímo do Itálie do fabriky... Neberu to ale z autokšeftu ale odjinud... nabídli mi o dost lepší cenu... Už se nemůžu dočkat... ale stejně i kdybych je měl, nemohl bych je na auto dát... venku to hoodně klouže... takže ještě budu muset zůstat na zimních 16".... určo ale dám echo až dojdou Citovat
BOSSCZ Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 A kde ti je nabídli? Teda není li to tajný? Citovat
@re Odesláno 18. únor 2008 Autor Odesláno 18. únor 2008 Původně zaslal: BOSSCZ A kde ti je nabídli? Teda není li to tajný? ne, není... mmtuning.cz ... jsou kousek od Šenova... zname se z videni, takze mi udelal lepsi cenu Citovat
@re Odesláno 20. únor 2008 Autor Odesláno 20. únor 2008 KOLA JSOU DOMA! TEĎ ČEKÁM NA 15MM PODLOŽKY A PŘIBUDOU FOTA NA AUTĚ... je to foceno s bleskem, takze kvalita nic moc... Kola jsou moc pěkná! Citovat
@re Odesláno 20. únor 2008 Autor Odesláno 20. únor 2008 díky... jo za dva týdny... kola na světle vypadají perfektně... do týdne by měly být podložky... pak budou fota na autě... Citovat
Přema Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 Krasavec Peto....:super:super jen ty gumy.......ty už ne,taky jsem měl F1 a už je na autě nechci začaly hučet jako prase,tak doufám že nebudou u tebe..... Citovat
@re Odesláno 20. únor 2008 Autor Odesláno 20. únor 2008 Původně zaslal: Přema Krasavec Peto....:super:super jen ty gumy.......ty už ne,taky jsem měl F1 a už je na autě nechci začaly hučet jako prase,tak doufám že nebudou u tebe..... díky... kamarád je má na superbu a nehučí... uvidíme... tyto pneu se prý celkem rychle sjíždí ale zase drží jako přibité... mám doma už i pružiny -40mm ale když jsem to kolo přiměřil ke starému 16" kolu, tak nevim, zda-li snižování bude vůbec potřeba... už se nemůžu dočkat až to bude na autě... Citovat
@re Odesláno 20. únor 2008 Autor Odesláno 20. únor 2008 Původně zaslal: Přema Krasavec Peto....:super:super jen ty gumy.......ty už ne,taky jsem měl F1 a už je na autě nechci začaly hučet jako prase,tak doufám že nebudou u tebe..... jó jinač k tomu ET! ty kola jsou et15... zkoušeli jsme je dát dopředu a ani náhodou... tak 6mm chybělo!! takže jsem objednal 15mm podložky z duralu... bude to pak jako et0... perfektně slicované z karoserií... ono když kola vyčnívají z blatníku, tak to je hrůza Citovat
Hanys55 Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 na kola nemám slov, jak se na tě dívám tak mi běhá mráz po zádech, fakt nádhera, budu muset začít šetřit :papa Citovat
jozefsv Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Přema Krasavec Peto....:super:super jen ty gumy.......ty už ne,taky jsem měl F1 a už je na autě nechci začaly hučet jako prase,tak doufám že nebudou u tebe..... jó jinač k tomu ET! ty kola jsou et15... zkoušeli jsme je dát dopředu a ani náhodou... tak 6mm chybělo!! takže jsem objednal 15mm podložky z duralu... bude to pak jako et0... perfektně slicované z karoserií... ono když kola vyčnívají z blatníku, tak to je hrůza ako to ze skrtali? Citovat
Přema Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: @re Původně zaslal: Přema Krasavec Peto....:super:super jen ty gumy.......ty už ne,taky jsem měl F1 a už je na autě nechci začaly hučet jako prase,tak doufám že nebudou u tebe..... jó jinač k tomu ET! ty kola jsou et15... zkoušeli jsme je dát dopředu a ani náhodou... tak 6mm chybělo!! takže jsem objednal 15mm podložky z duralu... bude to pak jako et0... perfektně slicované z karoserií... ono když kola vyčnívají z blatníku, tak to je hrůza ako to ze skrtali? Já to vidím že ano mají ET 15 ale asi loukotě jsou trochu víc dovnitř a proto drhnou o Bremba.....já mám ET18 a mě tolik nechybělo jak Petovi,je to podle mě individuální podle kol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.