Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alu kola MAK Fever 5R Mirror na 406 Coupé - Co vy na to? KOUPENY!!!

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

uz by ste s tym znizovanim a kolesami mohly prestat, len co ma drazdite a rozmyslam aj ja:mrk

@re - nechystas sa tam nahodit aj bocne plasty?

jj, v sérii je coupé dost vysoko a navíc ceny pružin nejsou zas tak vysoké...:super

že bych dával na coupé nějaké "tuning" plasty? to bych tomu autu přece nemohl udělat!:bojim

kola, snížení, a zatmavení oken... to je má představa o mém "tuningu" coupé... více ne... :roker

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: vitin

Tak zaplať pánbůh to snížení už mám za sebou, koupil jsem sportovní pružiny a kleslo to asi o 4 cm, je to strašně znát v zatáčkách, tak to jen doporučuju. Taky jsem přemýšlel o podložkách, ještě to nechám uzrát. No vrhnul jsi se na to fest, tak držím palce. Ty kola jsou exkluzivní, jen ta cena...

a zhoršilo se odpružení po výměně pružin (komfort)?

to jo, někdy to přijít muselo... na bmw m3 e46 zatím nemám, tak jsem se rozhodl trošku zainvestovat do coupátka... bude to téměř 50tisíc... :( ale za krásu se platí ;)

snad mi ty kola pak někdo neštípne :D

Odpružení se nezhoršilo, naopak! Na rovině při průjezdu nerovnosmi to nijak nepoznáš, ale v zatáčkách je to přesnější, jistější a můžeš je projíždět daleko rychleji. Přitom pořád máš pocit bezpečí, říkám že to jezdím jak po kolejích. Fakt super. Na sériích jsem měl pocit, že mě auto v zatáčkách vyhodí ze sedadla jak v kočáře.:D

Toho se neboj, navíc když tam dáš ty elektrony a nízký profil, tak se ti nebude chtít v cíli z auta.:super

Odesláno
Původně zaslal: vitin

Odpružení se nezhoršilo, naopak! Na rovině při průjezdu nerovnosmi to nijak nepoznáš, ale v zatáčkách je to přesnější, jistější a můžeš je projíždět daleko rychleji. Přitom pořád máš pocit bezpečí, říkám že to jezdím jak po kolejích. Fakt super. Na sériích jsem měl pocit, že mě auto v zatáčkách vyhodí ze sedadla jak v kočáře.:D

Toho se neboj, navíc když tam dáš ty elektrony a nízký profil, tak se ti nebude chtít v cíli z auta.:super

tak to je dobrá zpráva... už se těším až kola přijdou... už mám domluvené i začernění oken... to bude kočkolap... :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak to je dobrá zpráva... už se těším až kola přijdou... už mám domluvené i začernění oken... to bude kočkolap... :D

Taky ti napsali že doba dodání je 2 týdny? :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Taky ti napsali že doba dodání je 2 týdny? :D :D :D

bylo mi řečeno, že +- 2-3týdny... jede se pro to přímo do Itálie do fabriky... Neberu to ale z autokšeftu ale odjinud... nabídli mi o dost lepší cenu... Už se nemůžu dočkat... ale stejně i kdybych je měl, nemohl bych je na auto dát... venku to hoodně klouže... takže ještě budu muset zůstat na zimních 16".... určo ale dám echo až dojdou :papa

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

A kde ti je nabídli? Teda není li to tajný? :D

ne, není... mmtuning.cz ... jsou kousek od Šenova... zname se z videni, takze mi udelal lepsi cenu

Odesláno

KOLA JSOU DOMA!

alukola00.JPG

alukola01.JPG

alukola02.JPG

alukola03.JPG

TEĎ ČEKÁM NA 15MM PODLOŽKY A PŘIBUDOU FOTA NA AUTĚ...

je to foceno s bleskem, takze kvalita nic moc...

Kola jsou moc pěkná!

Odesláno

díky... jo za dva týdny... kola na světle vypadají perfektně... do týdne by měly být podložky... pak budou fota na autě...

Odesláno

Krasavec Peto....:super:super:super jen ty gumy.......ty už ne,taky jsem měl F1 a už je na autě nechci začaly hučet jako prase,tak doufám že nebudou u tebe.....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Krasavec Peto....:super:super:super jen ty gumy.......ty už ne,taky jsem měl F1 a už je na autě nechci začaly hučet jako prase,tak doufám že nebudou u tebe.....

díky... kamarád je má na superbu a nehučí... uvidíme... tyto pneu se prý celkem rychle sjíždí ale zase drží jako přibité...

mám doma už i pružiny -40mm ale když jsem to kolo přiměřil ke starému 16" kolu, tak nevim, zda-li snižování bude vůbec potřeba... už se nemůžu dočkat až to bude na autě...:super

Odesláno

jó jinač k tomu ET!

ty kola jsou et15... zkoušeli jsme je dát dopředu a ani náhodou... tak 6mm chybělo!! takže jsem objednal 15mm podložky z duralu... bude to pak jako et0... perfektně slicované z karoserií... ono když kola vyčnívají z blatníku, tak to je hrůza :(

Odesláno

jó jinač k tomu ET!

ty kola jsou et15... zkoušeli jsme je dát dopředu a ani náhodou... tak 6mm chybělo!! takže jsem objednal 15mm podložky z duralu... bude to pak jako et0... perfektně slicované z karoserií... ono když kola vyčnívají z blatníku, tak to je hrůza :(

ako to ze skrtali?

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

jó jinač k tomu ET!

ako to ze skrtali?

Já to vidím že ano mají ET 15 ale asi loukotě jsou trochu víc dovnitř a proto drhnou o Bremba.....já mám ET18 a mě tolik nechybělo jak Petovi,je to podle mě individuální podle kol

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...