Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Docela pekny kridylko a cena je taky dobra, ze bych jeste podrazdil Jeziska :D :D ,ale kdo mi ho strikne na moji Rouge Volcan, autosprejem se obavam, ze to nebude to prave :o:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

nojo... ale to nejsou kridla... ja měl namysli neco ve stylu EVO... proste poradnou hrazdicku a ne prkno:-// Sehnal jsem typa co na 406 podsvítí budíky do modra... a je to narez....

Odesláno

to Radek V. me je 23 a nejakou jak pise Tomi \"poradnou hrazdu\" bych si taky na 406 nedal, tohle auto chce decentni elegantni tuning v podobe subtilniho, ladne tvarovaneho kridylka :D:cool:

Odesláno

nechtel jsem se nejak dotknout.... Hrazdicku uz jsem na 406 videl,...a docela me to natchlo.... uz jsem upravil par vozu a myslim si ze by ji hrazdička slusela. Samozrejme ne zadnej extrem,... jen trosku vetší nez takovy mali lizacek :-) Jeste jednou se omlouvam... nemyslel jsem to nijak spatne...

Odesláno

Nemas se za co omlouvat, proste mas jinej vkus a mas pravo na nazor, je to tvoje auto a ty s nim budes jezdit a mas svou predstavu jak chces aby vypadalo ;)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Kousek od Kladna má jeden maník original Peugeot křídlo na kufr za 2500. Což si myslím, že je super. Tady je mobil pro příp. zájemce: {reklama nepovolena} :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...