dzavel Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 K normální povinné výbavě vozím ještě gola klíče se šroubovákem + bity, kousek drátu, izolačku, kleště a rukavice:) Mám ale problém, že musím mit výst.trojuhelník pohozený v kufru, už se nevešel do přihrádky. Hoďte fotky jak to máte uložený Citovat
chuck11 Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 U nikoho sem neviděl,že by mněl napsané startovací kabely:myslim:myslim Sice je piškot nepotřebuje,ale vozím je sebou: za prvé-člověk nikdy neví a za druhé-můžu snima kdykoliv pomoct ostatním:myslim:myslim Citovat
barenst Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Da se rict ze neco podobneho jako olda ale to jen kdyz jedu (jen tu zkousecku nemam)nekde dal , jinak vozim jiz zminovanou malou racnu Tona s bity a torxi , pakovy klic na kola a snehove retezi (u 405 dvoje a startovani kabely). A take od jiste doby i raminko z obleceni :D S techto veci jsme uz par pouzil ale na auto jsme pouzil pouze klic na kola , retezi a raminko . [upravil dne 24/1/08 barenst] Citovat
Guest servisman Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Původně zaslal: dzavel K normální povinné výbavě vozím ještě gola klíče se šroubovákem + bity, kousek drátu, izolačku, kleště a rukavice:) Mám ale problém, že musím mit výst.trojuhelník pohozený v kufru, už se nevešel do přihrádky. Hoďte fotky jak to máte uložený musel bych prve uklidit:D Citovat
Guest servisman Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Původně zaslal: chuck11 U nikoho sem neviděl,že by mněl napsané startovací kabely:myslim:myslim Sice je piškot nepotřebuje,ale vozím je sebou: za prvé-člověk nikdy neví a za druhé-můžu snima kdykoliv pomoct ostatním:myslim:myslim kabely počítám jako výbava vozidla taky mám 400A Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.