Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já vozím jen to povinný vybavení, nějaký další klíče, šroubováky atd by mi moc nepomohly, to bych tam musel mít poskládanýho i mechanika, ale ten zabírá spoustu místa :aut:D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: 309Tom

Já vozím jen to povinný vybavení, nějaký další klíče, šroubováky atd by mi moc nepomohly, to bych tam musel mít poskládanýho i mechanika, ale ten zabírá spoustu místa :aut:D

Ono vem jedno pokud jezdíš za někým a nemá toho nic moc tak musíš tahat s sebou.Pokud jedu na dovolenku tak jde plno věcí pryč z kufru

Odesláno

Za normálního stavu: hever, klíč na kola, povinnou výbavu a mobil:mrk.

Pokud se zadaří: hever, klíč na kola, povinnou výbavu, mobil, 2l čisté vody, bambusové tyčky (ani nevím na co tam byly), kupu pojistek+žárovek, svítilnu do zapalovače, boty (aby se sestra pokud někam jede přezula a nejela s jehlama), startovací kabely, malou golu, nějaký bity + nástavec, elektrikářskou izolačku, umělohmotný stahovací pásky, deku, rukavice,....prostě ten malej kufr co 205 cabrio má do půlky zarovnanej "bordelem"

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: myryn

Krom povinný výbavy doporučuju cca 1 metr 5/4 coulové gumové hadice na případně odchycené "dementy" kteří neumí parkovat !!!

Nebo jako Přema co má v kufru:super

Odesláno

Lano, klíč na kola křížový, vodu, ale hlavně kufřík - po letech jsem konečně dal dohromady nejen seznam vybavení, ale hlavně způsob uložení, aby mi dělal radost a ne ostudu. Kufřík je s rozklápěcími "poličkami", je vhodný na dovolenou, i na drobné opravy elektro.

[upravil dne 22.1.2008 P607Olda]

post-0-14109598663832_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

Tak tohle nemám ani já,tak super uložené ;) jako na vojně:D

Odesláno

Díky za pochvalu. Dlouho jsem to měl jen tak naházené, a před kýmkoli (zákazníky) jsem tam trapně lovil např. metr nebo fix atd.

Teď jsem takovými kufříky vybavil i ostatní kolegy ve firmě.

Odesláno
Původně zaslal: Pata

to je videt, jak jsou 607cky poruchove ... :myslim:o:D:D:D

[upravil dne 22/1/2008 Pata]

musím uznat...

406 benzín je mnohem méně poruchová, u 607 HDi odcházejí věci kolem klíňáku. Jednou jsem použil lano, když odešla řemenice na klikovce (mám najeto 276 t.). Kolega akorát přijel, tak mě odtáhl do servisu 14 km.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Původně zaslal: Pata

to je videt, jak jsou 607cky poruchove ... :myslim:o:D:D:D

[upravil dne 22/1/2008 Pata]

musím uznat...

406 benzín je mnohem méně poruchová, u 607 HDi odcházejí věci kolem klíňáku. Jednou jsem potřeboval lano, když odešla řemenice na klikovce.

Ber to jako popichnuti, taky vozim v aute neco podobneho, na motorce jeste vic ... :mrk (polni vybrusy atd...) :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...