Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výmena motora

Recommended Posts

Odesláno

Na mojom motore sa vraj zadreli loziska na kluke a chcelo by to vraj vybrus a pod veci,ale chcelo by to vela investicii,druhy motor vyde lacnejsie

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: oddie

Tak to zase ale dej i s převodovkou. Na převodovce z 205 stačí přehodit jednu páku a přidat jeden držák táhla, jinak jsou taky stejné.

1,9TD je sice hrozně hezké, nicméně stojí obvykle ranec.

Kdyz jsem videl 2.0 HDI za 15 000,- tak kolik muzou chtit za 1.9TD?

Ježiš to je jak u blbejch. Kolikrát už je tu napsáno, že cena motorů NEZÁVISÍ na tom, kolik stojí nějaké HDI nebo motor z Octávky, že vůbec nezáleží na ceně nového, ale jen a pouze na tom, jaká je po těch motorech poptávka a jak se sypou, a jak jsou ceněná ta auta, v kterých ty motory jsou.

Takže pěkný 1,9TD bude s naprostým klidem ZA VÍC než je nějaké pitomé HDI, a stejně po něm bude větší sháňka. Pěkný málo jetý 1,9TD jsem osobně prodal za 30tis a kdybych jich měl 5, prodaly by se všechny. A to je ještě ho*no, pitomej starej komůrkovej atmosférák 2,4D do VW T4 se prodává ještě za víc, když je v super stavu a ne žádná mr*ka. Naopak obyčejné slabší TDI z Octávky se dává pomalu do sběru, protože to nikdo nechce, a z HDI se oloupe jen turbo, vstřiky, regulátor vysokotlaku a čerpadlo, ostatní je taky bezcenné.

Odesláno

Původně zaslal: f3Rd@

Tak to zase ale dej i s převodovkou. Na převodovce z 205 stačí přehodit jednu páku a přidat jeden držák táhla, jinak jsou taky stejné.

1,9TD je sice hrozně hezké, nicméně stojí obvykle ranec.

Kdyz jsem videl 2.0 HDI za 15 000,- tak kolik muzou chtit za 1.9TD?

Ježiš to je jak u blbejch. Kolikrát už je tu napsáno, že cena motorů NEZÁVISÍ na tom, kolik stojí nějaké HDI nebo motor z Octávky, že vůbec nezáleží na ceně nového, ale jen a pouze na tom, jaká je po těch motorech poptávka a jak se sypou, a jak jsou ceněná ta auta, v kterých ty motory jsou.

Takže pěkný 1,9TD bude s naprostým klidem ZA VÍC než je nějaké pitomé HDI, a stejně po něm bude větší sháňka. Pěkný málo jetý 1,9TD jsem osobně prodal za 30tis a kdybych jich měl 5, prodaly by se všechny. A to je ještě ho*no, pitomej starej komůrkovej atmosférák 2,4D do VW T4 se prodává ještě za víc, když je v super stavu a ne žádná mr*ka. Naopak obyčejné slabší TDI z Octávky se dává pomalu do sběru, protože to nikdo nechce, a z HDI se oloupe jen turbo, vstřiky, regulátor vysokotlaku a čerpadlo, ostatní je taky bezcenné.

Jezis tak promin, ze jsem si dovolil se zeptat na kolik vyjde TD... Ne kazdy se v tech cenach orientuje jako ty!

Odesláno

nepospíchej nákej se za rozumnou cenu sežene. já první 19td koupil z bouračky 405 hned jak jí přivezli komplet nastrojenej i servopumpou hadicema a vším co k tomu motoru je za 12 000kč a měla najeto 160 000.

druhej sme koupily namontovanej motor ve 405 mi16 na papírech sri (pěknej bastl :aut) a ještě tam nebylo turbo.1.9td ze 406 za 15tis.pak sem tam dal motor sri za 2000kč a 17" aez bimo za 3000kč, poopravil a ještě prodali za 35 000kč. takže sem pak měl motor zadarmiko:D

chce to hledat občas se nákej motor najde tak po něm skočit.za takovej nesmysl jako je 30000kč bych motor nikdy nekoupil nejsem ma.or:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...