Guest pejo Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Na mojom motore sa vraj zadreli loziska na kluke a chcelo by to vraj vybrus a pod veci,ale chcelo by to vela investicii,druhy motor vyde lacnejsie Citovat
oddie Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: oddie Tak to zase ale dej i s převodovkou. Na převodovce z 205 stačí přehodit jednu páku a přidat jeden držák táhla, jinak jsou taky stejné. 1,9TD je sice hrozně hezké, nicméně stojí obvykle ranec. Kdyz jsem videl 2.0 HDI za 15 000,- tak kolik muzou chtit za 1.9TD? Ježiš to je jak u blbejch. Kolikrát už je tu napsáno, že cena motorů NEZÁVISÍ na tom, kolik stojí nějaké HDI nebo motor z Octávky, že vůbec nezáleží na ceně nového, ale jen a pouze na tom, jaká je po těch motorech poptávka a jak se sypou, a jak jsou ceněná ta auta, v kterých ty motory jsou. Takže pěkný 1,9TD bude s naprostým klidem ZA VÍC než je nějaké pitomé HDI, a stejně po něm bude větší sháňka. Pěkný málo jetý 1,9TD jsem osobně prodal za 30tis a kdybych jich měl 5, prodaly by se všechny. A to je ještě ho*no, pitomej starej komůrkovej atmosférák 2,4D do VW T4 se prodává ještě za víc, když je v super stavu a ne žádná mr*ka. Naopak obyčejné slabší TDI z Octávky se dává pomalu do sběru, protože to nikdo nechce, a z HDI se oloupe jen turbo, vstřiky, regulátor vysokotlaku a čerpadlo, ostatní je taky bezcenné. Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: oddie Tak to zase ale dej i s převodovkou. Na převodovce z 205 stačí přehodit jednu páku a přidat jeden držák táhla, jinak jsou taky stejné. 1,9TD je sice hrozně hezké, nicméně stojí obvykle ranec. Kdyz jsem videl 2.0 HDI za 15 000,- tak kolik muzou chtit za 1.9TD? Ježiš to je jak u blbejch. Kolikrát už je tu napsáno, že cena motorů NEZÁVISÍ na tom, kolik stojí nějaké HDI nebo motor z Octávky, že vůbec nezáleží na ceně nového, ale jen a pouze na tom, jaká je po těch motorech poptávka a jak se sypou, a jak jsou ceněná ta auta, v kterých ty motory jsou. Takže pěkný 1,9TD bude s naprostým klidem ZA VÍC než je nějaké pitomé HDI, a stejně po něm bude větší sháňka. Pěkný málo jetý 1,9TD jsem osobně prodal za 30tis a kdybych jich měl 5, prodaly by se všechny. A to je ještě ho*no, pitomej starej komůrkovej atmosférák 2,4D do VW T4 se prodává ještě za víc, když je v super stavu a ne žádná mr*ka. Naopak obyčejné slabší TDI z Octávky se dává pomalu do sběru, protože to nikdo nechce, a z HDI se oloupe jen turbo, vstřiky, regulátor vysokotlaku a čerpadlo, ostatní je taky bezcenné. Jezis tak promin, ze jsem si dovolil se zeptat na kolik vyjde TD... Ne kazdy se v tech cenach orientuje jako ty! Citovat
oddie Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Ono kdyby se tu na totéž neodpovídalo každej tejden aspoň jednou, že... Citovat
Capy Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 nepospíchej nákej se za rozumnou cenu sežene. já první 19td koupil z bouračky 405 hned jak jí přivezli komplet nastrojenej i servopumpou hadicema a vším co k tomu motoru je za 12 000kč a měla najeto 160 000. druhej sme koupily namontovanej motor ve 405 mi16 na papírech sri (pěknej bastl ) a ještě tam nebylo turbo.1.9td ze 406 za 15tis.pak sem tam dal motor sri za 2000kč a 17" aez bimo za 3000kč, poopravil a ještě prodali za 35 000kč. takže sem pak měl motor zadarmiko:D chce to hledat občas se nákej motor najde tak po něm skočit.za takovej nesmysl jako je 30000kč bych motor nikdy nekoupil nejsem ma.or:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.