jogi24 Odesláno 18. květen 2020 Odesláno 18. květen 2020 A... aby som nezabudol, robia to aj bratia Polskiego Jaceka..... A na poziadanie spravia aj tvoju na mieste a pred tebou, aspon tak pisu, ale je Korooonaaaa,tak teraz sa neda..... https://www.youtube.com/channel/UCcXvS8VWkhyfHOa1nY3xHfQ Aj ceny OK. Nikdy nevies co bolo s napravou,ked ju das na vymenu.... Ta tvoja moze byt OK,ved vies ako si jazdil, ale ta ktoru ti daju moze byt z buracky alebo co ja viem z coho..... Citovat
Patrick224 Odesláno 19. květen 2020 Odesláno 19. květen 2020 (upraveno) V 18. 5. 2020 at 12:30, jogi24 napsal: To Patrick224: Dakujem za odpoved. Jedna sa mi aj o to aby ta naprava nieco vydrzala....... Preto by som rad aj skusenosti, akvalitu vyhotovenia. A ku tej Tvojej: No myslim,ze chces menit loziska a cap ramena pri repase. Nie torzky a stabilizator. Najlepsie je nechat tvoju napravu. Pokial mas hrubsie torzky,znamna to, ze sa zadok v zakrute nebude tolko pruzit a bude pevnejsi, aj koli stbilizatoru. A POZOR aj 0,5mm na priemere je sakra dost, pokial mas material krutit.. Neboj poznat by urcite bolo. Takze daj si zrepasovat svoju napravu na mieste, nech vylisuju capy, daju nove loziska, analozia tvoje torzne tyce a aj stabilizator. Ak je na stabilizatore nejaky spotrebak (gumy ulozenia.....a pod.) Kupi si ich dopredu a prid s nimi na repas, nech ti ich tam na mieste nahodia nove. Na tej naprave niejenic zlozite spravit, len najvecsi kamen urazu je, aby nelisovali a neytahovali capy z hlavnej truky pomocou autogenu alebo karbiny, co som uz videl. Potom na geometrii sa mozu aj posrat a auto ti bude utekat pod ritou...... Ver mi, mam jednu co mala tukes po smyku do obrubniku a v zakrute je to boj,akoby sa chcelo auto skrutit ..... Ale zas ja mam 1,4Hdi a tak chodim akoclovek. Paráda, ďakujem veľmi pekne za radu! Už len nájsť dobrých repasakov. P.S: Až teraz čo som ti odpovedal som si všimol že si ešte niečo k tomu dodal, len to bolo na druhej strane. Super super, ešte raz veľmi pekne ďakujem a už len počkať kým sa ukľudní situácia. Brušné našťastie auto nebolo, ale už mám zadok strašne upadnuty, až tak, že keď prejdem po dakom “hupaku”, tak minút guma valí o podblatnik. Takze, hádam mistři odboru PL ju dajú do kupy. Upraveno 19. květen 2020 uživatelem Patrick224 Citovat
jogi24 Odesláno 19. květen 2020 Odesláno 19. květen 2020 Volal som im, maju pobocku v Snine.... Cena na moj na vymenu 165€ ked im hned odovzdam staru napravu-na vymenu. Inak 165+100 vratna zaloha +cca 35€ posta. Pod videom je telefonny kontakt do tej Sniny. Skus si tam zavolat,za to nic nedas....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.