Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To Raydowe. Nie si zaregistrovany aj na hladacik. sk ako stastny majitel FZ 50?. Len tak mimo.

Inac pracujem s autickami uz dlhu dobu v zahranici a poviem vam ze je jedno co si kupis vsetko sa kazi. Napr na mercedes s320 furt problem s prevodovkou. A to je auto a 2 miliony. nova avensis obcas pocas jazdy komplet zhasne, atd atd... Inac ked som bol na dovolenke na slovensku tak som tu 607 videl a fakt pekna.

Odesláno

Jofo nahodou som.. sice mam skorsi model FZ-30 ale spokojenost.:))) Tak ty cakas na 607? cista zavist. :-) jedno z najkrajsich aut vobec. Pre mna dizajnersky klenot.:)) sa tesim az nam ju predstavis.:) no poviem ti, kebyze som bral auto dneska, a videl tam tu 607mu stat, tak mam o chrobaka viac.:)))) tych 163 000KM co tam ma sice nezeru., ale asi aj tak by som uvazoval ak by bolo ostatne OK.:))

Odesláno

FZ 30 a Fz 50 su skoro rovnake. Ja zatial setrim este korunky ale realne vidim tu moju 607 koncom aprila. Takze sliedim a zhanam vsetko co sa 607 tyka na nete. A uz mam z toho pomaly hokej.je kopec veci preco zobrat 2.7 a nie 2.2Hdi a aj kopecpreco zobrat 2.2 a nie 2.7. Ved uvidime co bude dobre za dobru cenu. Inac nieco rezonuje v mojej pamati ze si pracoval alebo pracujes v Slovak Telekom.No nie som si uz isty. A urcite ked budem mat 607 tak bude aj nejaka predvadzacka pre zilinskych pezotakov z fora. Dufam ze bude co ukazovat.

Odesláno

wow to si odkial vylovil ze pracujem pre ST? :)) lebo je to tak ako pises. Ja sam neviem kde som to niekedy pisal.:))) klobuk dole.:)

ono sice sa clovek mozno nevie rohodnut.. ale celkovo si myslim ze je to prijemne rozhodovanie.:)) vo farbe uz mas jasno? ci to nehra u teba az taku rolu? :)

Odesláno
Původně zaslal: jofo

FZ 30 a Fz 50 su skoro rovnake. Ja zatial setrim este korunky ale realne vidim tu moju 607 koncom aprila. Takze sliedim a zhanam vsetko co sa 607 tyka na nete. A uz mam z toho pomaly hokej.je kopec veci preco zobrat 2.7 a nie 2.2Hdi a aj kopecpreco zobrat 2.2 a nie 2.7. Ved uvidime co bude dobre za dobru cenu. Inac nieco rezonuje v mojej pamati ze si pracoval alebo pracujes v Slovak Telekom.No nie som si uz isty. A urcite ked budem mat 607 tak bude aj nejaka predvadzacka pre zilinskych pezotakov z fora. Dufam ze bude co ukazovat.

Jednoznačne 607 2.2 HDi BiTurbo.... !

Výkonovo sa rovná 2.7 HDi a keď som s tým jazdil niekedy som mal pocit, že práve 2.2 ide oveľa lepšie....možno je to aj preto, lebo 2.7 sa dá kúpiť len s automatom...

Odesláno
Původně zaslal: Raydowe

1.4e.. na HDI nebo 1.6 uz neboli money. davaju to az k trendu parchanti ..:-)). Kukam ale ze uz to islo pekne dole. Dnes by som sa uz asi hecol..

Pokiaľ Ti neprehrali software motora môže sa Ti závada zopakovať znovu kedykoľvek....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Původně zaslal: Raydowe

1.4e.. na HDI nebo 1.6 uz neboli money. davaju to az k trendu parchanti ..:-)). Kukam ale ze uz to islo pekne dole. Dnes by som sa uz asi hecol..

Pokiaľ Ti neprehrali software motora môže sa Ti závada zopakovať znovu kedykoľvek....:myslim

Uvidime.. kiez by si sa mylil. Mam trochu novsi voz ako Peto, mozno to ma uz new soft, mne sa to prejavovalo trochu inac ako u Peta. Jemu stacilo tuknut do pedalu a islo. Mne sa ale raz stalo, ze mi neslo ani potocit klucom. Jazdim teraz druhy kluc, tak uvidime, ci mali pravdu. za 1500 km to 2krat nenastartovalo na prvy sup. Tak myslim ze ak tam zavada stale je, nenecha na seba dlho cakat

Odesláno

To Raydowe: Moja manzelka pracovala v ST pokial nesla za mnou za hranice. Ta ta pozna.

Inac mam jasno co chcem. Je to tmava modra farba Modra Abysse, samozrejme PACK vybava, smotanova koza,....

Na tu 2.2 biturbo som pozeral ale este je dost draha ko jazdene, aspon pre mna. Inac keby bola tak do 16000 eur tak nevaham.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

To Raydowe: Moja manzelka pracovala v ST pokial nesla za mnou za hranice. Ta ta pozna.

Inac mam jasno co chcem. Je to tmava modra farba Modra Abysse, samozrejme PACK vybava, smotanova koza,....

Na tu 2.2 biturbo som pozeral ale este je dost draha ko jazdene, aspon pre mna. Inac keby bola tak do 16000 eur tak nevaham.

To su mi veci.. a poznam aj ja ju? :-)

Mno mas vkus. :-) Ale to bude potom treba naozaj este pockat

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak vymena kluca nepomohla :( dnes to peo urobil znova. V servise bol teraz iny technik, dalo sa snim pokecat. Bavili sme sa aj o tom softwary, ze im chodia take flash spravy, ale zakaznici sa na nieco take nestazuju. Rozoberali sme slovne tu skrtiacu klapku ze to nou moze byt. Tak som sa objednal na stvrtok. V aute vyrobene koncom minuleho roka, by mal byt uz new software nie? Myslim ze keby to bolo softwarom, tak sa to musi prejavit hromadne u 207ciek, nakolko ich uz jazdi dost a zrovna na nejaky hromadny problem to nevyzera.. ani sa im nikto nechodi stazovat na ten \"normalny\" zvuk od vyfuku..:((( nejak neverim, ze je to u kazdej sedmi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...