subin Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr za mě řeknu že nemá smysl to opravovat ikdyž se vam na prvni pohled zdá že je to v pohodě . pohled pojištovny bude že se jedna o totalku . což neznamená že by to nešlo spravit , každopadne se to cenově velmi prodraži a navic to auto bude měkke , v zatackach se bude kroutit ,no nechtel bych v tom pak jezdit . Jestli se rozhodneš pro opravu , tak drzim palce , chce to silne nervy. Máš na mysli poškození oblouků a nosných částí? [upravil dne 13/1/08 subin] Citovat
hocik Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Nevím proč by se to mělo kroutit?Copak nové auto neni s bodované k sobě?Pokud to bude dobře udělané. Citovat
Vyghum Odesláno 13. leden 2008 Autor Odesláno 13. leden 2008 Airbagy jsou OK. K žádnému nárazu nedošlo. Jen se to otočilo a doklouzalo. Zkusím ty díly poshánět někde levněji a nechám to opravit. Konečný verdikt nechám na dobu, kdy se podaří otevřít kapotu a pokud bude u motoru vše OK (chladiče, světla, apod.) pak to opravit nechám. Co se týče laku, pak to nebude celolak, ale levá strana se lakovat nebude, teda nepoškozené části - dveře, blatníky, zadní dveře a nárazník. Takže cena laku by mohla být poloviční. Citovat
jerry2 Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 bral bych věci z vrakáče být tebou ty díly z druhovýroby se mi zdají takový papírový a drahý, známej koupil v kelly kapotu na 206ku a po roce je normálně zrezlá a byla ošetřená, přikládám číslo na pána co sem u něj kupoval nějaký věci na 206 má supr ceny a dělá jen 206ky když toho budeš brát víc dává i slevy je někdě myslim od pardubic ale mě se to vyplatilo tam jet protože ceny dílů na vrakáčích na moravě sou úplně mimo. tel na něj 608511873:papa Citovat
p406b Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 hlavne,ze se nikomu nic nestalo. pokud se da koupit nova strecha tak by to slo opravit,da se i vyrovnat,ale to by prislo mozna draz,nektery maly dolicky bych neresil a pokud si to chces nechat tak lak jen na opravovane casti staci. spravne cekas az co motor, s odstupem to clovek vidi jinak. Citovat
Vyghum Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 Tááák a je to tady... po dvou a půl měsících jsem se dočkal. Auto je spravené, konečný součet se zastavil na 53 litrech. Jestli jsem se rozhodl správně pro opravu ukáže čas, zatím to vypadá jako nová kára Citovat
KoNG Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 krásná práce a myslím že i celkem levná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.