Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

za mě řeknu že nemá smysl to opravovat ikdyž se vam na prvni pohled zdá že je to v pohodě . pohled pojištovny bude že se jedna o totalku . což neznamená že by to nešlo spravit , každopadne se to cenově velmi prodraži a navic to auto bude měkke , v zatackach se bude kroutit ,no nechtel bych v tom pak jezdit .

Jestli se rozhodneš pro opravu , tak drzim palce , chce to silne nervy.

Máš na mysli poškození oblouků a nosných částí?

[upravil dne 13/1/08 subin]

Odesláno

Airbagy jsou OK. K žádnému nárazu nedošlo. Jen se to otočilo a doklouzalo. Zkusím ty díly poshánět někde levněji a nechám to opravit. Konečný verdikt nechám na dobu, kdy se podaří otevřít kapotu a pokud bude u motoru vše OK (chladiče, světla, apod.) pak to opravit nechám.

Co se týče laku, pak to nebude celolak, ale levá strana se lakovat nebude, teda nepoškozené části - dveře, blatníky, zadní dveře a nárazník. Takže cena laku by mohla být poloviční.

Odesláno

bral bych věci z vrakáče být tebou ty díly z druhovýroby se mi zdají takový papírový a drahý, známej koupil v kelly kapotu na 206ku a po roce je normálně zrezlá a byla ošetřená, přikládám číslo na pána co sem u něj kupoval nějaký věci na 206 má supr ceny a dělá jen 206ky když toho budeš brát víc dává i slevy je někdě myslim od pardubic ale mě se to vyplatilo tam jet protože ceny dílů na vrakáčích na moravě sou úplně mimo. tel na něj 608511873:papa

Odesláno

hlavne,ze se nikomu nic nestalo.

pokud se da koupit nova strecha tak by to slo opravit,da se i vyrovnat,ale to by prislo mozna draz,nektery maly dolicky bych neresil a pokud si to chces nechat tak lak jen na opravovane casti staci. spravne cekas az co motor, s odstupem to clovek vidi jinak.:papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tááák a je to tady... po dvou a půl měsících jsem se dočkal. Auto je spravené, konečný součet se zastavil na 53 litrech. Jestli jsem se rozhodl správně pro opravu ukáže čas, zatím to vypadá jako nová kára :):cool:

W1.jpg

W2.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...