KoNG Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Ahoj Mátě někdo zkušenosti s cestováním po Velké Británii ? Na co si dát pozor případě poznatky, které místa nevynechat Koncem července plánují 20dení cestování po UK. Po památkách a po krásné přírodě. Je mi jasné že budu potřebovat zaslepit pravý světlomet nevíte kde se dá sehnat ona potřebná pomůcka? Peugeot? a jezdit vlevo Potažmo jsem již viděl a Winsdor, Londýn. Volit Eurotunel nebo raději včes zabukovat trajekt? Jasný je to že trajekt je o dost levnější Citovat
myryn Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Uf, uf to jsem se lek měl jsem původně za to že se jedná o "Ukrajinu" ale "Spojené království" - nevím, vyčkej odborníků . Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 No já bych radši vyrazil na tu zmiňovanou Ukrajinu - je to blíž, jezdí se tam vpravo a je to mnohem dobrodružnější a tudíž i mé povaze bližší. Jinak co se týče zaslepení pravého světla - slyšel jsem, že se to prodává na pumpách v okolí přístavu nebo snad i přímo na trajektu (eventuelně se zkus poptat u kluků, co tahaj z Anglie auta - světla normálně vyhazujou, takže by Ti je určitě nechali za pár pětek a Ty by sis je mohl na trajektu cvičně vyměnit a byl bys in, nikoho bys neoslňoval a ještě by ses mohl vytahovat, jak jsi na Anglii vyzrál). Citovat
jozefsv Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 s tym zaslepenim svetla - co ja viem,oni su uz dost zvyknuty. ja som bez toho jazdil rok v irsku a ani mi nikto neblikal a nebol to nejaky problem. urcite by som volil trajekt, je to pekna skusenost a vacsi zazitok.pamiatky neporadim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.