Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jake folie?  

1. 1. Jake folie?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

to je pravda, s tím souhlasím.ale znáte to....

já jen že to může zhoršovat situaci.

mě osobně to třeba i vadí když nevidím a jedu za nákou neprůhlednou pikslou.hlavně se neuražte (myslel jsem nákladáky atd:D)

[upravil dne 10/1/08 Capy]

Odesláno

noo kamarat dost dlho jazdil na lagune čiernej a čiernimy foliami na celom aute bolo to fakt nadhera teda cele afto bolo krasa čierne znižene krasne kola rozpravka dlho unikal chlpačom až ich fakt nasral na tolko že natrafil na magora a pred nim musel ošrabat predok dolu ... to boli nervy nervy nervy :grr:grr:grr

Odesláno

Hm, tak teda nevim, asi se rozhodnu az to uvidim jak to bude vypadat... Vsiml jsem si, ze ty skla uz jsou lehce zatmavene - ale opravdu jen minimalne (oproti celnimu), tak by to i s tou svetlejsi folii mohlo byt pekne. :nevim V utery se rozhodne...

Odesláno

Tady pokud doopravdy dáš malou propustnost jde o to, že v noci prd vidíš když zatáčíš a tudíž se musíš naklánět více na střed auta či více ke sklu když chceš doopravdy odbočit do tmavého místa více... Mám střední a mám stejný problém... je to v pohodě jediný problém bude nějaký ****** na kole bez světla to ti nepomůže nic

Odesláno

mam všude 20% , a skla byly jemně tonovane a vidim nadherně ven i do stran i v noci , horší je parking na couvačku , ale je to i tim že jsem si dal na auto zrcatka s modrym sklem aby me tak neoslnovaly auta ,ale kdyz je nejhur tak na parking stahnu nachvilku okna .

jo a na bílé auto jedině tmave folie , viz Neonuv "byvalý" Ropis.

[upravil dne 11/1/08 Pe.Tr]

Odesláno

To jo, ale zas to pak nekde strhavat kvuli policajta co se zrovna blbe vyspal... :(

Leda nekde sehnat atest jen tak "bokem"... :myslim

[upravil dne 11/1/08 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

To jo, ale zas to pak nekde strhavat kvuli policajta co se zrovna blbe vyspal... :(

pokud to bude blb tak te stejne nepusti dal , myslim tim kvuli 17" kol , takže je to prašt jako uhoď.

Guest servisman
Odesláno

Mu reknu, ze mam kola zapsany v technicaku... mi nedokaze ze nemam. :aut

jen aby ses pak nedivil kdyby tě vzali do auta propojili online a máš auto bez TP v dnešní době je vše možné;)

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

jen aby ses pak nedivil kdyby tě vzali do auta propojili online a máš auto bez TP v dnešní době je vše možné;)

Nebo by mi ho rovnou zabavili a sesrotovali, ze jsem poulicni zavodnik... :D

Odesláno

Původně zaslal: sarkomi

Nebo by mi ho rovnou zabavili a sesrotovali, ze jsem poulicni zavodnik... :D

spis ze sis dovolil ujet nejake ochcavce v TDicku :aut:D

Odesláno

Dam tam s atestem na vsechny okna a bude...

s atestem je to opravdu slabé zatmavení, jestli chceš mít všude stejné..znám pár lidí, co to tak má a když je vidím jet, tak vždycky přemýšlím, jestli tam ty folie mají nebo ne..fakt to není skoro ani poznat..nebo si dej aspoň o fous tmavší zadní sklo..a donutit tě to strhnout policajt podle mě nemůže..když tě zastaví s děravým výfukem, taky ho po tobě nebude chtít na místě spravit (při nejhoršímm mu řekneš, že si někoho zavoláš, kdo tě odtáhne do servisu, jestliže je tvé auto nezpůsobilé provozu)

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Dam tam s atestem na vsechny okna a bude...

s atestem je to opravdu slabé zatmavení, jestli chceš mít všude stejné..znám pár lidí, co to tak má a když je vidím jet, tak vždycky přemýšlím, jestli tam ty folie mají nebo ne..fakt to není skoro ani poznat..nebo si dej aspoň o fous tmavší zadní sklo..a donutit tě to strhnout policajt podle mě nemůže..když tě zastaví s děravým výfukem, taky ho po tobě nebude chtít na místě spravit (při nejhoršímm mu řekneš, že si někoho zavoláš, kdo tě odtáhne do servisu, jestliže je tvé auto nezpůsobilé provozu)

já mám s atestem a nepřipadá mi že by to bylo málo zatmavené je to naprosto dostačující přes noc vidím celkem slušně a přes den tam vidět není.Před tím jsem měl na Seatu bez atestu ty uplně černý a v noci to bylo šílený na křižovatce byl vidět jen obrys světel a když někomu svítilo jen jedno světlo tak nebylo poznat co to vubec je auto,motorka,kolo.Nepříjemnej pocit

post-0-1410959848539_thumb.jpg

Odesláno

Řeknu ti to takhle... znám spousty lidí co folie má, ale že by za ně dostaly foliee neznám nikoho samo s atesty pod foliema. A pokud uvažuješ o tom nalepit z burzy a pod to narvat atest tak přeji hodně štěstí s lepením, protože ty folie jsou strašný na manipulaci a dost se dřou atd.... prostě si nech udělat s atesty a máš klid .... STEJNĚ VŠICHNI MOC DOBŘE VÍME, ŽE NA PŘEDNÍCH BÝT NESMÍ :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...