Dundee Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr a podsedák 9648E1 552,- Asi do toho půjdu, ale ještě to neni závazný Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. leden 2008 Autor Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr takže ta první sedačka - vajíčko 964888 9995,- druha 9648D2 7770,- a podsedák 9648E1 552,- ceny jsou s dph . takže přijímám objednávky:D:papa díky, ještě drobnost: děláte také sedačky, které mají vlastní, čtyřbodový bezpečnostní pás pro prcka? jsou všeobecně bezpečnější ( podle crash testů ). a ještě jedna otázečka: která fa. to pro Peugeot vyrábí? Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. leden 2008 Autor Odesláno 9. leden 2008 pardon, trapná chybka: ten vnitřní pás je pětibodový nebo tříbodový Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Honza z Nera pardon, trapná chybka: ten vnitřní pás je pětibodový nebo tříbodový kua ty si zvědavej - zitra se o ptam - jedes zitra na sraz? Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. leden 2008 Autor Odesláno 9. leden 2008 zdárek. na sraz určitě nejedu, páč mi zítra končí marodění a jdu na noční. tak zatim díky Citovat
Medvěd Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Pe.Tr a podsedák 9648E1 552,- Asi do toho půjdu, ale ještě to neni závazný Teď jsem Tě odhalil - chceš konečně nejen být vidět za volantem, ale i vidět blíž než 15 m před auto, viď? (tento týden už druhý ošklivý rejp). Citovat
Dundee Odesláno 10. leden 2008 Odesláno 10. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Teď jsem Tě odhalil - chceš konečně nejen být vidět za volantem, ale i vidět blíž než 15 m před auto, viď? (tento týden už druhý ošklivý rejp). V tom případě vlastně musim koupit ty podsedáky dva, úplně jsem zapomněl na Patrika:o:o:o:D (Medvěde, ty máš tuten týden nějakou rozjařenou náladu, že?:D) Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Honza z Nera Zdárek. Nevíte náhodou, zda-li se prodávají dětské autosedačky s logem lva? Tedy originální dětské autosedačk Peugeot? Díky Dá se to pořešit i trochu jiným způsobem, než koupí drahé sedačky v Peugeotu aneb stará sedačka v novém kabátě Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Detail... P.S.: Nový kabátek stál necelých 500,- Kč Citovat
Honza z Nera Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Jooooo jak ten čas letí Tenhle dotaz je už dávno pasé. Malej už dlouho sedí a vše se nakonec vyřešilo koupí normální autosedačky. Ale je pravda, že tahle možnost mě také napadla:) Ty brďo, koukám, že dotaz byl založen 8.1. Kde ty loňské sněhy jsou . . . . . Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Čas letí V tý době, kdy vzniklo tohle vlákno, se Páťa terve učil sedat si z opory... Ale nechat si došít lvíčk můžeš kdykoliv;) Já to nechal udělat při výobě novýho potahu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.