Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Taky nezapomeň na to, že na starších systémech existují takzvané velikostní bariéry: http://www.dewassoc.com/kbase/hard_drives/hard_drive_size_barriers.htm . Nevím, jak velké disky tam máš. Pokud tam budeš mít v budoucnu jen XP, doporučuji XP instalační CD a v něm to všechno udělat.

Tak to je v pohodě, jeden disk je 20GB a druhej 8,4GB:D

Jinak se mi přes fdisk povedlo odstranit oddíl a následně hadr (ten 20GB) zformátovat. Při instalaci 98ček mi ale pořád zamrzal.

Tak jsem vzal ten druhej disk (8.4GB) a vrazil ho tam. Byl už zformátovanej, takže hned začla instalace. No a za chvilku skončila, páč komp opět zmrznul:grr:grr

Tudíž výsledkem mýho snažení je jedna hardwarově kompletní bedna a zlomená klávesnice:D

Docela by mě zajímalo, co může způsobovat to stálý zamrzání? Komp předtim běhal v pohodě (vlastně oba:)).

Do týhle bedny jsem jen přendaval procesor (PIII 850MHz s větráčkem na chladiči za PIII 800MHz s chladičem bez větráku) a harddisk...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: Ticcino

Taky nezapomeň na to, že na starších systémech existují takzvané velikostní bariéry: http://www.dewassoc.com/kbase/hard_drives/hard_drive_size_barriers.htm . Nevím, jak velké disky tam máš. Pokud tam budeš mít v budoucnu jen XP, doporučuji XP instalační CD a v něm to všechno udělat.

Tak to je v pohodě, jeden disk je 20GB a druhej 8,4GB:D

Jinak se mi přes fdisk povedlo odstranit oddíl a následně hadr (ten 20GB) zformátovat. Při instalaci 98ček mi ale pořád zamrzal.

Tak jsem vzal ten druhej disk (8.4GB) a vrazil ho tam. Byl už zformátovanej, takže hned začla instalace. No a za chvilku skončila, páč komp opět zmrznul:grr:grr

Tudíž výsledkem mýho snažení je jedna hardwarově kompletní bedna a zlomená klávesnice:D

Docela by mě zajímalo, co může způsobovat to stálý zamrzání? Komp předtim běhal v pohodě (vlastně oba:)).

Do týhle bedny jsem jen přendaval procesor (PIII 850MHz s větráčkem na chladiči za PIII 800MHz s chladičem bez větráku) a harddisk...

Jedna vec muze bejt prehrejvani (mrknout v BIOSu, pokud to zna) - HW monitor a druha moznost je hadani se s RAM.

Odesláno

Chose: HW monitor jsem v BIOSu neobjevil, ale chladič na CPU je na dotyk studenej, ale ještě je jeden chladič na desce (nevim na co) a ten je teplej docela fest...

Ticcino: CDčka mám dvě a mrzne při obou. Navíc to mrzne i v "DOSu", když si vlastně třeba jen projíždim obsah HDD a přepínám mezi jednotkama... Ostatně vyměnit mechniku můžu, mám tu ještě další 3;)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Ten druhej je na chipsetu - northbridgi a ten je teplej bezne. Pasta pod chladicem je predpokladam

Tak to je v pohodě;)

Bez pasty ani ránu:super

Odesláno

No je fakt, že je každá jiná (v BIOSu to píše nějakých 252 a nějaký drobný). V druhý bedně jsou taky dvě 128ky, ale od jednoho výrobce. Zítra je zkusim vyměnit, dneska už mám dost (a ta klávesnice taky:))...

EDIT: Tuhle bednu mám od bráchy a neměl s tim kompem problémy, tak už nevim. Každopádně uvidim zítra:myslim

[upravil dne 31/12/2007 Dundee]

Odesláno

Jo jedu na integrovanou, ale mohl bych tam strčit ATI Rage 128 Ultra (16MB), jestli to neni třeba tim. Brácha jel na tu intergrovanou (převážně hrál;))

Odesláno

Njn, ale zase co bys chtěl hrát, když to má 800MHz a 256MB paměti, že?:)

I když já na tý 850ce měl 64 MB grafiku a 256MB paměti a smažil jsem na tom NFSU 2 nebo Mafii :D

[upravil dne 31/12/2007 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Mafie (best cz game) jedine na max. Tu jsem dohral 7x :mad::D

Já ji mám za sebou jen 3x (z toho jednou dokonce na PIII 450MHz, 128MB RAM:mrk), ale origo DVD mám doma, takže neni probém;)

Odesláno

To ja jedine na svym starym stroji co mam uz 4,5 roku, ale v ty dobe celkem pecka a dnes mi taky staci - Athlon XP 1900+, 512 MB RAM, GeForce 3 Ti 200 64 MB, lahudkova zakladovka (kdyz jsem ji objednaval byla mezi prvnima v CR, cekal jsem i na kamion zdrzenej na hranicich :D) Gigabyte GA-7VAX. Dnes uz plecka, ale zatim staci na vsechno a hry uz nehraju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...