Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolegové,máme tady problé z centrálem.Nemužeme najít jednotku centrálu u 306 sedanu z roku 1995.Máte s tím někdo zkušenost?Je to ještě centrál Irda.Dík

Odesláno
Původně zaslal: stany

Kolegové,máme tady problé z centrálem.Nemužeme najít jednotku centrálu u 306 sedanu z roku 1995.Máte s tím někdo zkušenost?Je to ještě centrál Irda.Dík

Podivej seSEM je možný tady taky hledat,mám pocit,že už se to tady probíralo,třeba ti to pomůže

Odesláno

Díky za perfektní tip.Centrál je venku,ale po smrti tak musím někde sehnat druhý.Je na vás spolehnutí kolegové lvi.;)

neni zač,když můžu tak pomůžu,a neděkuj,od toho sme tady aby sme si pomáhali:super:cool:

Odesláno

Když už jsme tady tak se zeptám vás všech.Nemá někdo jednotku na tu 306?Pokud ano tak napište a za kolik.Můj kolega je bezradný.:roll

Zkus ho na tudleADRESU,byl sem tam asi před půl rokem a maji toho tam hafo,mám pocit,že sem je tam taky viděl,ať si tam nejdřív zavolá

Odesláno

Jednotka centrálu je u 306 pod pravou zadní sedačkou, a není žádná Irda. Jednotka centrálu je jen jednotka centrálu a je pořád stejná. Irda může být akorát tak dálkové ovládání, které se samotnou jednotkou centrálu nemá ani zbla společného a je úplně jinde. Takže pokud někdo chcete skutečně jednotku centrálu, mám jich několik, ale pokud někdo chcete dálkové ovládání, je mi líto.

Odesláno

Přijímač je Irda u starších typů.Nové typy už mají klasiku.Kolik chceš za jednotku která je pod sedákem?Přijímač i vysílač máme OK.Napiš třeba na e-mail spisklak@seznam.cz nebo sms na 603159515.Zavolám zpět.Dík.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...