Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2007 Autor Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: buml Původně zaslal: myryn Eh soráč asi jsem to "z.urvil" - neznám vás osobně - tož vlastně nevím, kdo tou dráhou jede a kde "jsou děti". Jen jsem bezprostředně /asi blbě/ reagoval. Pokud jsem se někoho nevědomky dotkl tak se OMLOUVÁM . :( bud v klidu, dej si panaka a pripoj se;) A tož nevím je 00:47 co říkaj "angláni" - ja na panáka příliž brzo nebo už zatraceně pozdě ??? [upravil dne 27.12.2007 myryn] Jo, na panáka není nikdy pozdě, natož pak brzo, to říkám já:D:D [upravil dne 27/12/07 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pegoo Tady posílám foto nejmenšího Pegoouška měsíčník [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] ale i snaha se cenni:D Pe.Tr by moh vypravet ZDE [upravil dne 27/12/07 buml] tak to je teda podpasovka Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2007 Autor Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pegoo Tady posílám foto nejmenšího Pegoouška měsíčník [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] ale i snaha se cenni:D Pe.Tr by moh vypravet ZDE [upravil dne 27/12/07 buml] tak to je teda podpasovka Jakapak podpásovka:D Život jde dál:D:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Buml , Hurvajz , si dovoluje te na mlašího co?! Citovat
buml Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pegoo Tady posílám foto nejmenšího Pegoouška měsíčník [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] ale i snaha se cenni:D Pe.Tr by moh vypravet ZDE [upravil dne 27/12/07 buml] tak to je teda podpasovka ne ne, to je zarny priklad ze i mistr tesar, bulvarni novinar a bulvarni fotograf muze mit slabou chvilku, pravda nez se probral, tak bylo vlakno v h@jzlu:aut:aut:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2007 Autor Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Buml , Hurvajz , si dovoluje te na mlašího co?! No co, nějak si musíme zvednout náladu:D:D:D:D Citovat
Pegoo Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Pegoo Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pegoo Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pegoo Tady posílám foto nejmenšího Pegoouška měsíčník [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] Hezký foto, jen je Pegoooušek nějak neviditelnej :D:D Sory nějak mi to nejde zmenši foto pod 250kb [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] Nejlepší věk:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Pegoo Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pegoo Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pegoo Tady posílám foto nejmenšího Pegoouška měsíčník [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] Hezký foto, jen je Pegoooušek nějak neviditelnej :D:D Sory nějak mi to nejde zmenši foto pod 250kb [upravil dne 27.12.2007 Pegoo] ty jo , jakto že spí , dyt je jedna? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2007 Autor Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr tak to je teda podpasovka ne ne, to je zarny priklad ze i mistr tesar, bulvarni novinar a bulvarni fotograf muze mit slabou chvilku, pravda nez se probral, tak bylo vlakno v h@jzlu:aut:aut:aut :D:D:D:D No to teda bylo Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr tak to je teda podpasovka ne ne, to je zarny priklad ze i mistr tesar, bulvarni novinar a bulvarni fotograf muze mit slabou chvilku, pravda nez se probral, tak bylo vlakno v h@jzlu:aut:aut:aut :D:D:D:D No to teda bylo to teda:D Citovat
buml Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Buml , Hurvajz , si dovoluje te na mlašího co?! co ti rika ucta ke starsim lidem;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2007 Autor Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr ty jo , jakto že spí , dyt je jedna? Jo teprve jedna:myslim Citovat
buml Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr tak to je teda podpasovka ne ne, to je zarny priklad ze i mistr tesar, bulvarni novinar a bulvarni fotograf muze mit slabou chvilku, pravda nez se probral, tak bylo vlakno v h@jzlu:aut:aut:aut :D:D:D:D No to teda bylo to teda:D ja mylsim, ze je este dneska spocenej az na prd@li, kdyz si na tu situaci vzpomene:D cely osazenstvo fora cekalo, co z nej vypadne:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2007 Autor Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Buml , Hurvajz , si dovoluje te na mlašího co?! co ti rika ucta ke starsim lidem;) Csss, to mu neříká vůbec nic, mě starýho kmeta vezl na orienťáku ajko by mě ukradnul, ale na druhou stranu byli jsme druzí, ale to díky mě:D:D:D:D:D Protože jsem měl starch jet dál, než je nutno, takmjsem našel nejkratší cestu, teda skoro:D [upravil dne 27/12/07 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Buml , Hurvajz , si dovoluje te na mlašího co?! co ti rika ucta ke starsim lidem;) Csss, to mu neříká vůbec nic, mě starýho kmeta vezl na orienťáku ajko by mě ukradnul, ale na druhou stranu byli jsme druzí, ale to díky mě:D:D:D:D:D sem se snažil setřast @reho 3litrove coupátko no myslim že Radek je taky ještě spocenej na prdeli z toho orienťáku , jako vzpominku mužu ukázat ukroucene madlo na dverich spolujezdce. [upravil dne 27/12/07 Pe.Tr] Citovat
buml Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Buml , Hurvajz , si dovoluje te na mlašího co?! co ti rika ucta ke starsim lidem;) Csss, to mu neříká vůbec nic, mě starýho kmeta vezl na orienťáku ajko by mě ukradnul, ale na druhou stranu byli jsme druzí, ale to díky mě:D:D:D:D:D Protože jsem měl starch jet dál, než je nutno, takmjsem našel nejkratší cestu, teda skoro:D [upravil dne 27/12/07 Radek Hurvajz] ze tys mu tahal za rucku:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2007 Autor Odesláno 27. prosinec 2007 Původně zaslal: buml ze tys mu tahal za rucku:D Néé, za madlo u dveří:D:D Citovat
buml Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 Původně zaslal: Pegoo Nejlepší věk 1měsíc:D:D:D koukam, ze si se s vlasama hodne cinil:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.