Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

re.Pe.Tr :jsem pro, aspoň opět poznám nové lidi :)

re.buml : vždyť já ani nevím co to je :myslim, ale proč ne, když ti to pomůže a mě to bude po namontování fungovat:)

re.ladak: polepy to nemá je sice pálené, ale popsané fixou

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

re.buml : vždyť já ani nevím co to je :myslim, ale proč ne, když ti to pomůže a mě to bude po namontování fungovat:)

neboj, je to ten ovladaci panel a fungovat potom bude;) a samo jiz predem dekuji za ochotu

2 Pe.Tr > co mas s manzelkou? snad nakej problem:aut

Dam si tedy budika, 10ta KO

[upravil dne 19/12/07 buml]

Odesláno
Původně zaslal: buml

neboj, je to ten ovladaci panel a fungovat potom bude;) a samo jiz predem dekuji za ochotu

no minule jsme se s Honzou zapovidali a ...

to viš podpantoflaci no:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: buml

no minule jsme se s Honzou zapovidali a ...

to viš podpantoflaci no:D

a volala z vokna a nebo si pro tebe rovnou dosla:D:D:D

Odesláno

no s manželkama to není nikdy tak docela lehký:D mám taky jednu :)

ja myslim ze Pata to napsal v pokecu jasne:

Původně zaslal: Pata

hosi cert jak cert... ale zenska nikdy nespi :roll:D:D:D

Odesláno

Zdar!

Na začátku se tu řešilo rádio:-) Asi to máte už vyřešený,ale kdyby ne,měl jsem to samý akorát to bylo pokurvený už když jsem ho koupil.Dal jsem ho známému spravit a bylo tam třeba vyměnit nějaký plastový díl, který musel objednat, asi tam někdo narval CD pod tlakem.Po výměně v pohodě.

Jinak hodně štěstí s manželkama. Čus

Odesláno

re:Volfino- Ahoj. Díky za info. Vyřešený to ještě nemám. Čekám až po novém roce. Našel jsem si opravnu origo rádií a všeho kolem blízko svého zaměstnání. Tak snad to vyřeší. CD normálně hrálo a když jsem dojel, tak už nešlo vyndat:(

Ono to bude jak píšeš ty, prostě to něco neumí cd podat ven.

Odesláno

Ahoj, ja som mal to isté, už keď som ho kúpil - cd-čko normálne hralo, len nešlo vybrať. Tak som ho rozobral a bol tam vyskočený taký plastový "hrebeň", nezaberalo na neho ozubené kolečko. Tak som to posunul do správnej polohy, poskladal a už niekoľko mesiacov funguje super (klop, klop...;) ).

Odesláno

nevím, jaký je rozdíl mezi belgičanem a holanďanem, ale pokud jde o výpalek, vytáhl bych ho pinzetou a poté bych ( až bude hafo času ) demontoval rádio. Samo se to neopraví, bude tam buď prach , špína , nebo něco kaput ( kolečko - gumička - excentr - beztak nějaké kurvítko z plastu )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...