Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau.U 309 se mi od přední nápravy ozývaj při projetí díry takový kovový rány,může to být stabylizátorem,nebo spíš uložením tlumiče?Všechny čepy jsem už dal nový,zlepšení je ale pořád ty kovový rány.Popřípadě čím by to mohlo být?Děkuji

Odesláno

Uložení stabilizátoru na nápravnici.... 309 nemá tyčky stabilizátoru. Teda pokud nemá GTI, nebo automat...., nebo bastl....

[upravil dne 15/12/2007 Hafity]

[upravil dne 15/12/2007 Hafity]

Guest servisman
Odesláno

tak jo 309 nemám v merku jedině bych musel vyhledat CD na ND co a jak.

Odesláno

Si právě myslim aby to nebylo v uložení tlumiče,ale to by asi bylo vyrezlí ne.Vim,tam jsou takový silenbloky nebo jak to nazvat,na stabilizátoru.Tyčky tam nemám,ty mám až u 206tky.A kdyby to nebylo ono,tak kde to pak mám hledat???Asi by bylo nejlepší udělat GO celý nápravy..

Odesláno

Stabilizátor máš chycenej k nápravnici dvěma třmínkama. V tom místě je takový barevný gumový oko, který se proklepe mezi nápravnicí a stabilizátorem. Dá se to koupit nový, není to žádnej ranec. Ale na vyzkoušení, jestli to je ono, stačí podložit nějakou gumou. Kolegové na dílně tam úspěšně cpali rozřezanej starej rozvoďák.... Uložení tlumiče má takový tlumený zvuk.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...