Přema Odesláno 18. únor 2008 Autor Odesláno 18. únor 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Burisek tak tomu říkám sqělá práce,Přémo ! Asi si budu muset tyhle stránky zakázat,bo se mi to moc líbí a taky chci,začnu kutit...... Jo. jo ovšem chce to spóóóóustu TIME !!!! a taky trošku peněz pánové,zadarmo nic není ani ten čas....:papa:papa:papa Citovat
myryn Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 No to vypadá tak na dvě nebo tři "trošky peněz" a TIME nepočítaje. Citovat
destiny Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 hezké, čisté....líbí se mi. (HDi na volantu sundat. Není to o tom, že se za naftu nestydíš - naopak, jsem velkým zastáncem nafty (např. Audi R8 v naftě ), ale na volantu je to moc poznat, že je to tam přidané navíc a nehodí se to tam) Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 Původně zaslal: destiny hezké, čisté....líbí se mi. (HDi na volantu sundat. Není to o tom, že se za naftu nestydíš - naopak, jsem velkým zastáncem nafty (např. Audi R8 v naftě ), ale na volantu je to moc poznat, že je to tam přidané navíc a nehodí se to tam) a hlavne kdyby nedejboze ten airbag chtel ven, tak bude mit HDi misto oka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.