Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdravím. mne by sa dal domontovať??? mám r.v. 2002, 1,4HDi

na brzdovom pedaly mam len jeden snímač ale na spojkovom tiež iný kábel- viacžilový. keď si pozeram na diagnostike aktuálne hodnoty tak mi píše keď stlačím brzový pedál. pridávam aj nejaké foto

post-35204-14109616565536_thumb.jpg

Odesláno

a ešte viete my povedať aky je rozdiel v tom, že je s omedzovačo rýchlosti a nieje s obmedzovačom rýchlosti??

v peugeote chcú teraz aktuálne bez 70Eur a s 80Eur

Odesláno

Na těch fotkách to není úplně jasné. Spojkový spínač je vždy. Kolik pinů má ten brzdový spínač? Páčku můžeš použít jak s omezovačem, tak i bez. Pro omezovač by jsi musel mít ještě bezpečnostní spínač na pedálu plynu. Pokud chceš dodělat tempomat, tak se nejdřív na diagnostice podívej zda se nechá tempo nakonfigurovat v ŘJ motoru a v BSI.

Odesláno

takže po pripojení na diagnostiku v BSI som si povolil regulace rýchlosti

ale v motore mam len tri možnosti a to :

bez regulace rychlosti vozidla, ABS pripojene vodicom...

bez regulace rychlosti, s ESP

bez regulace rýchlosti, ABS pripojeno multiplexne - tuto hodnotu mam aj momentalne zaskrtnutu

bol som v dobrom menu???

a este v sekcii ovladacie packy alebo nieco podobne mi dava tu moznost s regulatorom rychlosti a aj da test tejto packy aj ked ju tam fyzicky nemam- napise ze je vypnuty regulator rychlosti

Odesláno

Zrovna v sobotu jsem měl napíchnutou 206SW 1.4 Hdi kamaráda a pro zajímavost jsem mrkl na aktivaci tempomatu. Je to úplně stejné jako máš ty. Tempomat asi bez problémů nepůjde. Jedině jestli neexistuje nějaká novější verze softu ŘJ motoru, která by toto podporovala.

Odesláno

taka otazka: robi peugeot nejake softwarove aktualizácie riadiacich jednotiek??? ak ano, je jednoduche ju aplikovat? ja mam 1,4HDi r.v. 2002 a sa urcite uz nieco menilo v rj. Čo by sa dalo týmto získať?

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Su nejake rozdiely medzi packami tempomatu na P207 a P307? Planujem dorobit tempomat a nasiel som na predaj packu na P207 za velmi dobru cenu, len predajca nevie, ci to je aj na P307. Dakujem za odpovede :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...