kentaur01 Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 ZDRAVÍM VŠECHNY . CHCI POŽÁDAT O RADU - PŘESTALY MI PRACOVAT BLINKRY - JAK PŘI ZADÁNÍ SMĚRU , TAK I VŠECHNY ČTYŘI - VAROVNÉ . KDYŽ ROZDĚLÁM POJISTKY , ZADÁM SMĚR , V RELÁTKU POUZE RYCHLE CVAKÁ . NEMÁTE NĚKDO TIP , KDE BY MOH BEJT PROBLÉM ? MŮJ TIP JE NA VADU RELÁTKA ( ? ) . DÍKY VŠEM Citovat
eljan Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 To přestaly úplně najednou fungovat? Kontrolky taky nic? Já jsem řešil jejich vynechávání. Příčina byla v kontaktu na kostru v obou konektorech u zadních světel. Citovat
kentaur01 Odesláno 11. prosinec 2007 Autor Odesláno 11. prosinec 2007 AUTO ASI DVA MĚSÍCE STÁLO , NEŽ JSEM HO KOUPIL , VEVNITŘ CELÝ OROSENÝ , BATERKA K.O. , ALE PO JEJÍ VÝMĚNĚ VŠECHNO FUNGOVALO - TEDA MIMO CENTRÁLU , TEN ZAMYKÁ KDY CHCE A CO CHCE . VYMĚNIL SEM POJISTKY ZA NOVÝ , PROTOŽE MĚLI "NOŽIČKY" TĚŽCE ZAOXIDOVANÝ , DROBET SEM CONTAKTOLEM POLADIl SVORKOVNICE V POJISTKOVÝ DESCE , ALE STEJNĚ ŽÁDNEJ ÚSPĚCH . VEŠKERÝ KONTROLKY V PALUBCE O.K. , AKORÁT ŠIPKY SMĚRU MRTVÝ , JEN TO CVAKÁNÍ RELÁTKA . Citovat
klumir Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 jedině měrit a hledat......začni vypínačem výstažných blinkrů,pak lukasy....atd. není žádný návod,porucha může být kdekoliv... Citovat
kentaur01 Odesláno 11. prosinec 2007 Autor Odesláno 11. prosinec 2007 AU , AU , ALE DÍKY ZA TIP ...CINKLO MĚ - NEMŮŽE BEJT KOMPLET ZOXIDOVANÁ POJISTKOVÁ DESKA ....???..JEDNOU SEM TO VIDĚL NA VYTOPENYM , DLOUHO STOJÍCÍM XM , BYLO "VOBALENÝ" CO SE DALO- NARAZIL STE NA TO NĚKDY NĚKDO U "LVÍČKŮ" ???... Citovat
kentaur01 Odesláno 23. leden 2008 Autor Odesláno 23. leden 2008 ...DÍKY VŠEM ZA RADY ....PO NEKONEČNYM BÁDÁNÍ PADLA "RUKA SPRAVEDLNOSTI" NA WARNING - VYPÍNAČ ...BLINKRY JSOU PROPOJENÉ PŘES NĚJ , TAKŽE KDY ODEJDE , NEFUNGUJOU (...A NEBO CHYBNĚ..) TAKŽE ZASE DROBET MOUDROSTI DO BUDOUCNA ....JINAK I TA POJISTKOVÁ DESKA MĚLA VYMALOVÁNO:roll ....TAKŽE EŠTĚ JEDNOU - DÍKY ZA TIPY... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.