Ota Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 tím klíčkem se to čí furt na stejnou stranu...ať je zapalování kde chce... no a na ty blikače se nesmíte tak soustředit, to přijde samo hned jak nasednete...(tedy do toho správného peugeotu:D) Citovat
Marcel505 Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 Původně zaslal: Ota tím klíčkem se to čí furt na stejnou stranu...ať je zapalování kde chce... no a na ty blikače se nesmíte tak soustředit, to přijde samo hned jak nasednete...(tedy do toho správného peugeotu:D) No jo, točí se na stejnou stranu, ale uvědom si to když to děláš levou rukou... Citovat
aaischa Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Ota tím klíčkem se to čí furt na stejnou stranu...ať je zapalování kde chce... no a na ty blikače se nesmíte tak soustředit, to přijde samo hned jak nasednete...(tedy do toho správného peugeotu:D) No jo, točí se na stejnou stranu, ale uvědom si to když to děláš levou rukou... to by nebylo pro mě, a už vůbec si nedokážu představit jet třeba do anglie jezdit na druhý straně, a hlavně projíždet slozietjsi krizovatky, míjet se na druhý straně, by mi trbvalo než bych si zvyk Citovat
Marcel505 Odesláno 16. prosinec 2007 Odesláno 16. prosinec 2007 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Ota tím klíčkem se to čí furt na stejnou stranu...ať je zapalování kde chce... no a na ty blikače se nesmíte tak soustředit, to přijde samo hned jak nasednete...(tedy do toho správného peugeotu:D) No jo, točí se na stejnou stranu, ale uvědom si to když to děláš levou rukou... to by nebylo pro mě, a už vůbec si nedokážu představit jet třeba do anglie jezdit na druhý straně, a hlavně projíždet slozietjsi krizovatky, míjet se na druhý straně, by mi trbvalo než bych si zvyk No, je to trochu od tématu, ale: Zvykl by sis, je to totiž všechno naopak! Se vždycky leknu, když potkám nějaký auto z Anglie... Citovat
Ota Odesláno 17. prosinec 2007 Odesláno 17. prosinec 2007 No všechno naopak zase není... Přednost se dává taky zprava! to jsem zjistil až opravdu na místě (NZ) v provozu a bylo to trochu překvápko Citovat
aaischa Odesláno 17. prosinec 2007 Odesláno 17. prosinec 2007 Původně zaslal: Ota No všechno naopak zase není... Přednost se dává taky zprava! to jsem zjistil až opravdu na místě (NZ) v provozu a bylo to trochu překvápko stejne nechapu proc to je vsade jinak.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.