Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je teda děsná sranda - jistěže šikovný borec šlohne tenhle balík a každý druhý mu tleská - fajn a tleskali jste taky těm maníkům co jsou dneska na Bahamách a různě za kopečkama včetně těch co zůstali tady a jsou "váženými" občany v různých funkcích počínaje tou nejvyšší ?

Tak na ty pánové nemá ani ten Franta s 500 sty mega - tihle rozkradli jeden malý stát uprostřed evropy a jaksi ani nestojí za potlesk těch co je okradli :roker

Odesláno

Větší sranda je, že se v každé diskuzi dříve nebo později najde aspoň jeden exot, co začne s politikou.

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Je to sice "exot" ale má pravdu - navrhuji diskuzi uzavřít.

Již 3/12 ve 22:02 jsem říkal že by se diskuze měla týkat "Pažoutků".

Víš, tohle forum má jistá specifika. Jedním z nich je i široký záběr probíraných témat. Myslím (a nejsem sám), že by bylo na škodu věci u témat v Pokecu vynucovat souvislost se značkou Peugeot (nebo s jakoukoliv jinou).

Odesláno

tak prej panaček byl i u jinyho pripadu ztraty milionu.:D To asi bylo na zkousku a ted to rozjel. Nikomu nic neudelal,jen vyuzil neschopnosti "menegeru" jedne fi. Preju mu priznivy vitr na jeho jachte :papa

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Víš, tohle forum má jistá specifika. Jedním z nich je i široký záběr probíraných témat. Myslím (a nejsem sám), že by bylo na škodu věci u témat v Pokecu vynucovat souvislost se značkou Peugeot (nebo s jakoukoliv jinou).

Eh, soráč - to se omlouvám.

Ovšem já jsem pouze "navrhoval" nikoli "vynucoval" /každej by měl mít nárok na svůj názor/.

Odesláno

reagujem nie preto že som začal toto vlákno, ale takmer žiadna diskusia v tejto sekcii nesúvisí s Peugetom, človek sa jednoducho potrebuje len tak o niečom nezáväzne vykecať, toť môj názor

Odesláno

přesně tak, pokec je prostě pokec a basta fidly. Nebo když jdeš na pokec do hospody tak se taky bavíte jen o piwu? Já rozhodně ne - dokonce i o Pažoutech se umíme v hospodě bavit :D

PS: turbo drahý, svody drahý, moc to žere - tak kde jsem si měl půjčit? :):papa

[upravil dne 4/12/2007 voštík]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Větší sranda je, že se v každé diskuzi dříve nebo později najde aspoň jeden exot, co začne s politikou.

Milý Kurte nestačím se divit, že je pro Tebe politika skutečnost, že v téhle republice už není co "prodat" a proto musel přijít zcela logicky "balíček (y) opatření" - což není nic jiného než řekněme slušně - legální vynucené nadstandartní financování státu občany

netuším kolik je ti let, ale skutečnost, že celý svůj řekněme aktivní život platím zdravotní pojištění a když potřebuju "na stáří" taky nějaký ten acylpyrin (v lepším případě), můžu tak akorát koukat na paláce pojišťoven vybudované za mé prachy a nataženou ruku z jakéhokoliv zdravotnického zařízení - občane chceš léčit zaplať - tohle je jen jeden příklad - tak tohle je podle Tebe milý Kurte politika? asi jsem něco přehlíd, ale pro mě to jsou bankovky, které si musím setsakra tvrdě vydělat a ne řečněním :roker

jen se mi jeví jako absrurdní, že maníkovi co si odnese v tašce 100 kg bankovek se fandí a tleská

(přitom si už spočítejte kolik to bude každého z nás stát z daní a pokud to zacvakne pojišťovna (což při téhle částce zřejmě ne)zaplatí to její klienti )

a příjde mi líto, že se netleská :potleskmaníkům v kravatách, co neskutečně větší částky šlohli různými řekněme papírovými převody - což vyžaduje určitě větší um a spektrum kamarádíčků a max. jediné co se jim stane, že "přijmou politickou zodpovědnost" místo doživotí - nádherná je ta politika :potlesk

[upravil dne 5/12/07 vendym]

Odesláno
Původně zaslal: vendym

jen se mi jeví jako absrurdní, že maníkovi co si odnese v tašce 100 kg bankovek se fandí a tleská

(přitom si už spočítejte kolik to bude každého z nás stát z daní a pokud to zacvakne pojišťovna (což při téhle částce zřejmě ne)zaplatí to její klienti )

proc na danich?:myslim je to soukroma firma, tak stat do toho nema co kecat, takze zadne dane. A pojistovna. No pochybuju ze by nam pak kvuli tomu zvedly pojistku abychom to zaplatily....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...