Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

dva roky by bolo fajn - ja sa len bojím umývačky

Vůbec se ničeho neboj ,má to uvnitř pásky silikonový proužek. Tak to celkem dobře drží:super A když už se stane:bojim ,že odpadne, tak ten kousek nahradíš novým:mrk.Všechny naraz ti určitě :Dneodpadnou.:papa

Odesláno

Ja tú pásku budem mať pomaly jeden rok a zatiaľ z mojej strany spokojnosť. Auto si umývam doma bežným spôsobom auto šampónom potom ostriekam wapkov a občas navoskujem, mám ju len vodorovne a zatiaľ je taká ako som ju kupoval.

Odesláno

Pozri na druhú stanu pásky, ten zárez, ktorý nasadzuješ na mriežku. Predpokladám, že budú tiež rôzne veľké. Vyber taký aby dobre sedel na mriežke. Drážka by mala mať cca 3mm.

Odesláno

:papa tak som to s tou chrom-listou skusil aj ja a tu je vysledok:roker

V nedelu som na nete objednal 8mm hrubu 3m dlhu listu s vnutornym priemerom cca 6mm a vcera dorazila:potlesk

tych 6mm myslim tak ze sa da roztiahnut do 6mm inak tam pri rozbaleni nieje skoro ziadna vola...

[upravil dne 28/4/10 rado407sw]

Odesláno
Původně zaslal: rado407sw

V nedelu som na nete objednal 8mm hrubu 3m dlhu listu s vnutornym priemerom cca 6mm a vcera dorazila:potlesk

tych 6mm myslim tak ze sa da roztiahnut do 6mm inak tam pri rozbaleni nieje skoro ziadna vola...

Kde presne si objednával?

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Odesláno

tiez to chces ma mriezku v predu? lebo ak ano tak podla mna nevhodne:bojim aj ja som narazil na tuto stranku-ceny vyborne,len skor si myslim ze by tam mal byt U profil ako plocha lista:bacha

Odesláno

ako som spominal -ten spoj na tom U-ckovom profile je fajne tesny a to lepidlo co je vo vnutry sa mi velmi pozdava... a hlavne je to pevne nasadene na mriezke:super

Odesláno

no na tej stranke co som tu dal link maju len jeden druh ... vonkajsia svetlost 8mm

Tak je to sice pekne, ale ta cena je dost, ked ponukaju aj za 2€ meter.

Prosim niekoho kto si lepil páskou prednu mriezku nech da link, kde tu pasku objednal, alebo presny druh pasky. Dakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...