Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Začal sem asi v 8 hodin. Nejdřív sem umyl a trochu naleštil auto. Počítám, že rozebírat sem to začal tak mez 9 a půl desátou. Byl v tom oběd a končil sem kolem třetí odpoledne. Nějakou dobu sem lepil ještě taky tu mřížku, čistil sem plasty a musel sem okartáčovat a natřít jednu kovovou úchytku z horní strany v motoru, byla úplně rezavá. :bacha asi podcenili v peu. odmaštění nebo co. A něco bylo na maturování co a jak rozebrat. Teď když vím jak na to, tak by to nezabralo víc než 3 hodinky.

Jo a makal sem na tom sám. A taky mám pořezaný prst :D, když sem brousil nůž na řezání účka :aut

[upravil dne 8/5/08 drsnej márvin]

Odesláno

Noooo, moc hezká práce, jen by mě zajímaly ještě 2 věci.

Co mlhovky?! o těch se nikde nezmiňuješ...a ještě co je to za \"hadičku\" na vnitřní straně nárazníku na obrázku 14?!

Na obrázku 10 mluvíš o málem přetržených drátech...to máš na mysly ten modrý konektor?!

To Marvin, hele když si zvládl tohle, nechtěl by se mrknout na ty sedáky?! otázka 20 minut, stačí tam pak nakouknout....sáhnout a napsat...nic složitýho o proti tomuhle. Byl bych ti moc vděčný

[upravil dne 9/5/08 Jamesz]

Odesláno

for Jamesz - mlhovky nic, ty sou uchycený přímo v nárazníku. Ta hadička je plastová trubička ve které jsou vedeny dráty elektriky k pravé mlhovce z levé strany. Napojené je to jen tím konektorem modré barvy obr. 10.

Jinak nic osobního v těch sedadlech se fakt rejpat nechci, pokud fungují. Každým rozebíráním se může cokoliv posr... a pokud to není nutné tak do toho hrabat nechci. Já když sem poprve ty bederky zkoušel, tak sem myslel taky že nefachčí. Ono to chodí strašně málo a abys to cítil tak musíš v sedle sedět a mít prdel zaraženou až u opěradla. Když je páčka nahoru tak je to normál, aktivují se otočením směrem dopředu a jde to jen o 90 stupňů.

Odesláno

To Marvin : to já vím...jak to pracuje...sem to měl rozdělané, tak vím, že je to v háji...Ono právě nejde o to to rozebrat, jen bych potřeboval, aby někdo odělal zadní čaloulnění sedáku a mrknul na 2 věci a to je celé, dá se to udělat za 10 minut a bez jakého koliv nářadí...

Odesláno

for Jamesz - seš neskutečně neodbytnej :D:D:D

ak sem sedadlo odstrojil a podíval se do něj. Mimochodem mám u tebe 10,- Kč za vysavač, protože sem si nadrobil do tapecírunku podlahy ze sedadla molitan :bacha:D:D.

Takže ke tvým dotazům. Pružiny jsou jak u středu auta, tak usloupku. Ta u sloupku mě přišla trošičku slabší. Ovládací lanko vede od středu ke kraji. Tady máš foto toho jak to vypadá u mě a uvidíš asi tvůj problém. Ty máš ten plast totiž co sem viděl voje foto místo za mřížkou před ní.

První foto páčka nahoře.

post-0-14109600514661_thumb.jpg

Odesláno

Druhé fotopáčka dopředu. Plast se pusune směrem vlevo ven z auta a opře se oběma kraji o kraje mřížky. Tím se mřížka asi zpevní a efekt je, že se v opěradl vystrčí bederka. Je to, ale dóóóóst divný systém a opravdu to tlačí spíš pod bedra jak do beder. Když sem měl tu čest zkoušet bederku u koncernu VW, která se vytáčí kolečkem, tak sem se dostal do polohy, že sem byl prohnutý jak luk :nevim. Možná je to daň za \"originalitu\"toho páčkového systému.

Ty hele a neříkej, že u sedadla spolujezdce je to ovládané jinak ??? To by bylo divný néééé.

[upravil dne 9/5/08 drsnej márvin]

[upravil dne 9/5/08 drsnej márvin]

post-0-14109600514877_thumb.jpg

Odesláno

Šikulka len čoje pravda :D. Keď sme už u toho rozoberania potreboval by som zistiť ako rozumne rozobrať kryt pravého zadné bagu (na stĺpiku vedľa hlavy). Mám pocit, že mi tam niečo buchoce. Nechceš sa na to tiež mrknúť keď si už taký rozbehnutý? :D

Odesláno

To Marvin...díky moc.. (konečně někdo schopný...:super)

Že to nebylo ani nějak složité co?! Aspoň se ti zvedlo Ex (Experience) na rozebírání 407 :aut;)

p10203752om2.th.jpg

Pokud se tedy vidím dobře tak v sedáku řidiče je 1 pručina?! To se mi právě zdálo divné, protože v sedáku spolujezce jsou 2 pružiny a lanko vede z kraje do středu a z pět. Taky jsem si říkal, že tam \"pozůstatky\" té druhé pružiny (která tam není) musely někde být, kdyby praskla.

Druhá věc, kterou jsem nevěděl, byla jestli lanko vede přes obě plastové uchytky nebo přes jednu, ale vidím, že tady přes jednu.

V sedáku spolujezce sem to narval do obou a přišlo mi že to i víc chodí...(tam jsem měl problém, že mi to lanko vypadlo z uchacení a tady asi taky).

[upravil dne 10/5/08 Jamesz]

[upravil dne 10/5/08 Jamesz]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Lidičky, vy co máte chrom pásku se žlábkem z tohoto eshopu, jste s ní spoky? Já jí mám na svém autě cca měsíc a už to není jako dřív. Ve dne jde vidět krásně, ale jakmile se trochu sešeří, je to jako kdyby tam nebyla - dříve zářila i v noci... Navíc když po ní přejedu prstem, je to jakoby se z ní začínala sloupávat nějaká tenoučká vrstva... :roll

Odesláno

Čeknul som to tiež, nemám ju síce z ešopu, ale zdá sa akoby sa tiež chcela začať lúpať - taká tenká priesvitná fólia. Nie som si istý či to ale nebolo od začiatku. Zatiaľ bez farebných zmien.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...