Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A co takhle pokovení?

Pravda, není to nejlevnější řešení, ale zase je to trvalka (u Auto Jirmásek v Hlinsku 7140 včetně DPH i s demontáží a montáží). Měl jsem na 405ce a spokojenost

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A co takhle pokovení?

Pravda, není to nejlevnější řešení, ale zase je to trvalka (u Auto Jirmásek v Hlinsku 7140 včetně DPH i s demontáží a montáží). Měl jsem na 405ce a spokojenost

dal by som si to ale nemam z toho dobry pocit keby mi dali dole zadne sklo a potom naspat nalepili

Odesláno

Taky mě vyndavali všechna okna a nebyl žádnej problém, ale je to věc názoru - až dostaneš kamenem do čelního skla, taky Ti ho budou vyřezávat a nebudeš to řešit, protože to budeš brát jako nutnou operaci k tomu, aby mohl dál jezdit.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Taky mě vyndavali všechna okna a nebyl žádnej problém, ale je to věc názoru - až dostaneš kamenem do čelního skla, taky Ti ho budou vyřezávat a nebudeš to řešit, protože to budeš brát jako nutnou operaci k tomu, aby mohl dál jezdit.

mozno spickovej firme by som to dal robit ale musel by som si byt isty ze to nezbabru.predsa len v zadnom mas vyhrievanie a jedna sa o to iste sklo a nie o nove tak aby to dobre zalozili.vymena predneho je nutnost ale toto nie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...