matony Odesláno 24. listopad 2007 Odesláno 24. listopad 2007 V žiline 4100,-Sk s atestom:super Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. listopad 2007 Odesláno 24. listopad 2007 Praha 4000,- 20% propustnost světla a na předcich bez atestu Citovat
macik.83 Odesláno 25. listopad 2007 Autor Odesláno 25. listopad 2007 Vim ze mivaj na Slovensku dost veci levnejsic, posledne jsem tam kupoval autoalarm a usetril jsem asi 1500,- Kazdopadne, ted jedine co mam, tak jsou folie prirodni od mrazu:D Citovat
Medvěd Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 A co takhle pokovení? Pravda, není to nejlevnější řešení, ale zase je to trvalka (u Auto Jirmásek v Hlinsku 7140 včetně DPH i s demontáží a montáží). Měl jsem na 405ce a spokojenost Citovat
jozefsv Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Medvěd A co takhle pokovení? Pravda, není to nejlevnější řešení, ale zase je to trvalka (u Auto Jirmásek v Hlinsku 7140 včetně DPH i s demontáží a montáží). Měl jsem na 405ce a spokojenost dal by som si to ale nemam z toho dobry pocit keby mi dali dole zadne sklo a potom naspat nalepili Citovat
Medvěd Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Taky mě vyndavali všechna okna a nebyl žádnej problém, ale je to věc názoru - až dostaneš kamenem do čelního skla, taky Ti ho budou vyřezávat a nebudeš to řešit, protože to budeš brát jako nutnou operaci k tomu, aby mohl dál jezdit. Citovat
jozefsv Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Medvěd Taky mě vyndavali všechna okna a nebyl žádnej problém, ale je to věc názoru - až dostaneš kamenem do čelního skla, taky Ti ho budou vyřezávat a nebudeš to řešit, protože to budeš brát jako nutnou operaci k tomu, aby mohl dál jezdit. mozno spickovej firme by som to dal robit ale musel by som si byt isty ze to nezbabru.predsa len v zadnom mas vyhrievanie a jedna sa o to iste sklo a nie o nove tak aby to dobre zalozili.vymena predneho je nutnost ale toto nie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.