Rebik Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Bože proč ty psy vozíte, to jim není dobře u boudy nebo v kotci? Takou snůšku senilit jsem dlouho nečetl..... Citovat
Cacorka.S Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Rebik Bože proč ty psy vozíte, to jim není dobře u boudy nebo v kotci? Takou snůšku senilit jsem dlouho nečetl..... Tak podívej hochu, cokoli ty vypustíš za názor, je urážka....tebe asi maminka mlátila po hlavě co? Komu říkáš, že vypouští senility? A nevidím důvod,dávat psa pouze do kotce či boudy. Tebe bych fakt chtěla mít chvíli doma, aby ses naučil chovat k ostatním. Citovat
OK406 Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Zvíře by nemělo být uvázané a nebo zavřené v malém prostoru. Je to přece živý tvor, ale né podle našich zákonů, kdy je to ,,pouze" věc. Je pravda, že nezvrací ze tmy ale z toho, že se pohybují(jízda ). Nemají jistotu pod nohama a organizmus na to reaguje různě. Jen si to samy zkuste jet v zavření v kufru. A pak dejte prosím vědět popravdě Vaše dojmy. Citovat
Driver Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: Rebik Bože proč ty psy vozíte, to jim není dobře u boudy nebo v kotci? Takou snůšku senilit jsem dlouho nečetl..... Někdy toho psa musíš vzít do auta ať chceš nebo ne. Když třeba jedeš na víkend pryč tak ho musíš vzít sebou, nebo na veterinu si ten pes sám MHD taky nedojede... Citovat
Rebik Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Rebik Bože proč ty psy vozíte, to jim není dobře u boudy nebo v kotci? Takou snůšku senilit jsem dlouho nečetl..... Tak podívej hochu, cokoli ty vypustíš za názor, je urážka....tebe asi maminka mlátila po hlavě co? Komu říkáš, že vypouští senility? A nevidím důvod,dávat psa pouze do kotce či boudy. Tebe bych fakt chtěla mít chvíli doma, aby ses naučil chovat k ostatním. To jsem rád, že sis to zase stáhla na sebe:D To je strašně překvapivé, že někdo zvíře bere jako tvora, co může spokojeně existovat v kotci a nestresuju ho převozem co? Lidi, co maj zvířata jako "mazlíčky", asi něco psychického řeší, pes je prostě normální společník, co má svoji práci a tím to končí. Doufám, že ho nebereš do restaurace, to fakt nesnáším:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.