Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

co jsem měl bejvalýho psa tak ten pokud jsem jel s ním si ležel na přední sedačce či v nohách spolujezdce,na stáří chrněl na sedačce za mnou opřený hlavou o loketní opěrku.

To bych monl psa pak zabalit do krabice a poslat vlakem:autPes potřebuje sledovat a ne býti ve tmě

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

co jsem měl bejvalýho psa tak ten pokud jsem jel s ním si ležel na přední sedačce či v nohách spolujezdce,na stáří chrněl na sedačce za mnou opřený hlavou o loketní opěrku.

To bych monl psa pak zabalit do krabice a poslat vlakem:autPes potřebuje sledovat a ne býti ve tmě

Když jsem měla výstavní čubinku, tak jezdívala na okně ( to jsem měla fávo , tam se vešla) a zpátky z výstavy se už válela vzadu na sedačce, vepředu nikdy nechtěla být. A tenhle náš puberťák je naučen na zadní sezení též....ale nejvíc je na podlaze za mou sedačkou,tam se krásně vejde a když zastavím tak pak vyskočí a sedne si aby viděl co se děje, jinak během jízdy o něm ani nevím

Odesláno

no mně stačí,když musím kočku dát do té převozní tašky.....je mi líto, že chuděra je jak za katrem. a když sme museli převézt sojku, tak seděla na kraji bedýnky, také nebyla zavřená hihi...sme taková normální rodinka malinko :D:D:D:D

Guest servisman
Odesláno

jak se říká každý podle sebe ať si udělá co mu vyhovuje,jednak záleží podle auta kam jej dát.Viděl jsem taky psa v přepravce a daný na střeše na zahrádce

:super:super

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

jak se říká každý podle sebe ať si udělá co mu vyhovuje,jednak záleží podle auta kam jej dát.Viděl jsem taky psa v přepravce a daný na střeše na zahrádce

:super:super

woe hihihii to si děláš prču :D:D:D:D:D

Guest servisman
Odesláno

nedělám na střeše zahrádka a tam přepravka se psem.V autě 5 dospěláků kufr nervaný takže pes by do auta nevešel jen na klín.Tak byl nahoře.Ten musel býti vyvětranej na rok dopředu,ještě že bylo chladněji .Já jsem zprvu nechápal ale i toto se stává.Vem že to není nokde zakázaný;)

Guest servisman
Odesláno

tak to já taky ten první sice měl 10,5 kg ale ten dcery má 37 kg.jedině přes žebříček do boudičky:D

Odesláno

No když třeba takový labrador může mít 50-60 kg tak to potom už překračuješ povolené zatížení střechy :D, nehledě k tomu, že ho tam sám ani nezvedneš, natož ještě s nějakou klecí o velikosti přívěsného vozíku :D... to je fakt na hlavu převážet psa na střeše. Ale zažil jsem, že na cvičáku kam jsem chodil vozil vedoucí toho cvičáku štěně vlčáka v kufru škodovky 120, nevím jestli to bylo v rámci výcviku, ale pro psa to asi moc příjemný nebylo.

Odesláno

moj zlaty retriever je este stale stena a je nauceny sediet alebo lezat na zadnom sedadle.no najradsej ma ked si zo zadu stupne do predu a predne laby ma medzi prednymi sedackami a pozera von cez predne okno.sranda je ked v zakrute neudrzi rovnovahu a nechtiac ma oslinta.

takto jazdim len kratucke vzdialenosti a samo ze upne pomaly.niekde dalej ako 10km som s nim ani nebol inac by som to riesil asi popruhmy nato urcenymi

Odesláno
Původně zaslal: Driver

No když třeba takový labrador může mít 50-60 kg ....

Právě, našemu byl rok, puboš je to a před dvěma dny sem měla už co dělat, abych ho zvedla do náruče....málem se mi něco stalo hihii:aut

Odesláno
Původně zaslal: Cacorka.S

Původně zaslal: Lavak_Bob

Také máme labladora a jezdí vzadu, bud si lehne na sedačku a nebo na podlahu,ale to musí sám. Uvažuji o těch pásech z důvodu bezpečnosti. Ale zavírat psa do kufru, to je nemyslitelné pro mě. Nehledě na to, že některý pes nesnáší nevidět ven a pak zvrací. I oni mají právo na pohodlí při cestování a co se týče toho, nemít binec v autě po psovi,tak bych ho nemohla mít ani doma....prostě i to auto se dá přece uklidit, vždyť to jsou naši miláčci a členové rodiny.

Psik nezvracia preto ze nic nevydi ale preto ze nieje zvyknuty na vozenie v aute a to pohupovanie mu sposoby ten problem.S tmou to nema nic spolocne.Psik nieje s cukru ako mi ludia a teda aspon mojmu Nemeckemu ovciakovy to absolutne nevadi. S radostou si tam sam vhupne lebo vie ze ide na trening alebo na vylet. A nemusim potom nic cistit :papa

No tak to bychom se nedohodli nikdy...pes se tmou trestá pokud vím..a o tom zvracení se zeptej u veterináře....jsem pejskařem odmala a něco bych za ta leta měla už znát :aut

No asi toho moc predsa len nevies. Tmave a co najmensie miesto je prirodzena skrisa psovytych seliem kde sa citia bezpecne. Ci uz psi, vlci, kojoty a pod. Robia si tam brloch a rodia no nich mladata. Venujem sa amatersky kynologii (pravdaze kynologom nie som) takze troska o tom viem. A ze sa pes tresta tmov to pocujem prvy krat. A ze psik vracia s tmy :bojim asi by si mala vymenit veterinara. Aj clovek ktory by sa nikdy neviezol v aute by zvracal (pravdaze zalezi od konkretneho cloveka alebo psika. Niektory stym vobec nemaju problemi).

Odesláno

Lavak_Bob.... čti aspoň pozorně, nenapsala jsem, že pes zvrací ze tmy, ale některý,který nemá možnost vidět ven a naopak....tak jako lidi, kteří nesnesou například cestu zády. A do kufru bych zavřela i tebe to ti povím :P

Odesláno

Lavak_Bob.... čti aspoň pozorně, nenapsala jsem, že pes zvrací ze tmy, ale některý,který nemá možnost vidět ven a naopak....tak jako lidi, kteří nesnesou například cestu zády. A do kufru bych zavřela i tebe to ti povím :P

Napodobne :P:papa:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...