Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: MJSytic No díly jsou z vrakoviště a tyhle oka jsou asi z Kelly. Já to nechával vše na něm. A to jestli to koupil na Měsíci nebo od překupníka v kanále mi je úplně jedno. Já mu platím za to, aby to opravil a vypadlo to co nejlíp ... ale tos mu mel rict asi predem ze chces aby to bylo jako predtim asi jsi mu to nezduraznil vim ze asi navykladal ze to nepude poznat a rikal ti to cos chtel slyset ale pokud to vypada tak jak ted tak bych mu to proste nezaplatil jenomze se jen budete porad hadat a on uz to nedodela nikdy videl jsem to llive , a bouračky jsem delal hodne dlouho, ale to hle je zmrsena prace, navic si naučtoval očnici ktera je na hovno srovnana . Díky ni je ta strana auta min o 5 cm niž . buru to ze po bouracce to malokdy jde opravit a super sesparovat ale tohle byl tukanecek ze predu a treba kapota je 1,5 cm nad urovni blatniku. Citovat
bubakkaja Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic Děkuju ti za "podporu" Každopádně on od začátku tvrdil, že to opraví tak, že to ani nepoznám ... Peníze jsem mu dal na základě toho, že on v tom nechtěl mít své peníze a, že u něj v garáži jsem si toho odstínu laku nevšimnul To že bych nedosáhl svého cíle se opravdu nebojím Otázkou jen zůstává, jak moc složitá to bude cesta?! On má prakticky jen tři možnosti. Buď si auto vezme a opraví k mé spokojenosti. Nebo mi vrátí peníze ... No a ta třetí ... No ta třetí určitě nenastane, protože se u něj projeví pud sebezáchovy ale ja nechtel rypat ale nekteri opravari proste takovi jsou umi mluvit a tim si te ziskat ja bych treba nikdy nedal penize predem pak je jasne za to sfusuje protoze si rekne chuj s tim penize uz mam a mi uz to lip nejde Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 ale ja nechtel rypat ale nekteri opravari proste takovi jsou umi mluvit a tim si te ziskat ja bych treba nikdy nedal penize predem pak je jasne za to sfusuje protoze si rekne chuj s tim penize uz mam a mi uz to lip nejde No vidíš a toho jsem se taky bál, a proto jsem to dal člověku, kterého znám od mala. Opravoval auto strejdovi a našim... Resp. všichni, kteří u něj měli auto, tak byli spokojení. Až na mě ... Holt, když si to mám vyžrat, tak úplně Citovat
bubakkaja Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 No treba na to uz nemel nervy a nakonec to vsechno dobre dopadne taky kdyz uz na to nemam necham auto byt a az se uklidnim tak ho dodelam.At ti to nakonec dobre dopadne.Treba si pak zmenis v nastaveni naladu:super Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: bubakkaja No treba na to uz nemel nervy a nakonec to vsechno dobre dopadne taky kdyz uz na to nemam necham auto byt a az se uklidnim tak ho dodelam.At ti to nakonec dobre dopadne.Treba si pak zmenis v nastaveni naladu:super Ani nevíš, jak moc rád bych si jí změnil ... A jak píšeš: "neměl nervy" Bylo by mi milejší, když by mi zavolal, "Hele jsou svátky chci to mít z krku, ale že se známe, tak to nechci odfláknout ..." "Necháme to po novým roce a bude to tak lepší ..." Nehledě na to, že jsem mu pokaždý říkal, nepospíchám na to, hlavně ať je to udělaný pořádně ... No nic, svátky už mi sk**vil, tak si užiju třeba velikonoce :-) Citovat
bubakkaja Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 No jenomze na to asi nema a z tech dilu z kelly to nekdy fakt nejde ale samozrejme je to jen jeho problem kdyz ti rekl ze to ani nepoznas.Ale jestli to delal poprve a bez mír tak to asi taky nemohl udelat dobre.Nas karosar taky neni nic moc a hlavne toho mame spousty ale to co odflakne karosar tak prosty my mechoši po nem dame dokupy tak aby vsechno sedelo tak jak ma tzn.stejne mezery na obou stranach apod.Je jasne ze jestli byl na to sam nemohl to udelat az do finale dobre.Mozna mohl ale uz to proste vzdal.Ono kdyz potlacis na jedne strane vyleze ti to treba na druhe.Ten predek se opravdu dela hodne blbe. [upravil dne 28.12.07 bubakkaja] Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 tak jsem to přeměřil. Jen jak je vysoko fijtr přesně nevím je to 2-3cm. [upravil dne 28.12.2007 čakom] Citovat
Pata Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: bubakkaja No jenomze na to asi nema a z tech dilu z kelly to nekdy fakt nejde ale samozrejme je to jen jeho problem kdyz ti rekl ze to ani nepoznas.Ale jestli to delal poprve a bez mír tak to asi taky nemohl udelat dobre.Nas karosar taky neni nic moc a hlavne toho mame spousty ale to co odflakne karosar tak prosty my mechoši po nem dame dokupy tak aby vsechno sedelo tak jak ma tzn.stejne mezery na obou stranach apod.Je jasne ze jestli byl na to sam nemohl to udelat az do finale dobre.Mozna mohl ale uz to proste vzdal.Ono kdyz potlacis na jedne strane vyleze ti to treba na druhe.Ten predek se opravdu dela hodne blbe. [upravil dne 28.12.07 bubakkaja] jasne, predek se dela blbe a proto ho kazdy muze takhle ***** tomu rikam logika Jen se MJi nedej, vzdyt jsou to Tvoje penize, jen at panacek opravuje poradne, nebo rozbije prasatko... Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: čakom tak jsem to přeměřil. Jen jak je vysoko fijtr přesně nevím je to 2-3cm. [upravil dne 28.12.2007 čakom] Bomba, moc díky Tak já ten filtr mám asi 12cm , takže masakr:grr (teda pokud si to měřil od horní hrany boxu) Tamto ostatní skočím změřit zítra:roll Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 [upravil dne 28.12.07 bubakkaja] jasne, predek se dela blbe a proto ho kazdy muze takhle ***** tomu rikam logika Jen se MJi nedej, vzdyt jsou to Tvoje penize, jen at panacek opravuje poradne, nebo rozbije prasatko... Neboj, nedám. Mám na to stejnej názor ... Buď něco dělám a dělám to pořádně, nebo to nedělám, protože to neumím ... Měl ramena přes celý záda, tak ať se stará! Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: čakom tak jsem to přeměřil. Jen jak je vysoko fijtr přesně nevím je to 2-3cm. [upravil dne 28.12.2007 čakom] Bomba, moc díky Tak já ten filtr mám asi 12cm , takže masakr:grr (teda pokud si to měřil od horní hrany boxu) Tamto ostatní skočím změřit zítra:roll No měřil jsem to tak že jsem přiložil na vrch air boxu desku která pak měla stejnej sklon jak filtr a šla směrem k zemi. Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 Aha, tak to já nemám asi takovej sklon ... No to nevadí. Uvidíme zítra, jaký vyskočej ty další rozměry Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic Aha, tak to já nemám asi takovej sklon ... No to nevadí. Uvidíme zítra, jaký vyskočej ty další rozměry No tak mužu to přeměřit ještě tak jak ty. vodorovně se silnici. Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 No tak mužu to přeměřit ještě tak jak ty. vodorovně se silnici. V klidu, jak budeš chtít... Už tak si mi moc pomohl:super Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: MJSytic No tak mužu to přeměřit ještě tak jak ty. vodorovně se silnici. V klidu, jak budeš chtít... Už tak si mi moc pomohl:super žadnej problém je to maličkost;) Citovat
Guest servisman Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 není lepší se sejít a vedle sebe proměřit:myslim Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 JJ, do Brna to mám kousek OK, díky. Já to potřebuju jen abych měl pak čím argumentovat ... Citovat
čakom Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: sarkomi není lepší se sejít a vedle sebe proměřit:myslim Taková maličkost je tam vzdalenost 200km;) Citovat
Guest servisman Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 MJSytic auto máš doma ??a to se nenajde někdo v okolí??Je vás tam plno co má 406 nebo se mejlím:myslim Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2007 Autor Odesláno 28. prosinec 2007 Ale jo, byl u mě Pe.tr. Jenže já zrovna u sebe neměl metr. Navíc je dobrý mít těch údajů víc (z různejch aut) ... Jistota je jistota:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.