Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No co píše mašinka je fakt, díky tomu že jsem jednou sledoval řidiče ve starým žigulíku, který přijížděl po vedlejší na křižovatku jsem se vyhnul naboření firemního Partnera. Ten šoumen čuměl někam do pole a všimnul si mě teprve když jsem se mu se skřípěním pneumatik vyhýbal do protisměru. Oba jsme potom zastavili a on se mi alespoň omluvil,ale vypadal jak po infarktu :D

Odesláno

videl jsem na jednom pasikovi skvele folie, ve dne jsou zrcadlove - jasne modre a odrazi okoli, v noci po zapadu slunce jsou cerne bez zrcadloveho efektu... koukal jsem na to auto z ruznejch uhlu pekne dlouho, je to fakt uzasny... zajimalo by me, kde se to da sehnat, majitele se mi totiz nepodarilo zastihnout...

Odesláno

A máte někdo zkušenosti s jízdou vnoci? kámoš má pokovenou felícii ( na max zatmavení ) a říká že v noci toho zboku moc nevidí ( samozdřejmě pokud to nesvítí ), tak nevím jestli to je proto že felda prd svítí nebo je lepší zatmavit méně:(

Odesláno

jasně že vidíš méně v noci to je logický. jinak když mám ty úplně tmavý folie tak při couváním na tmavém místě ( bez pouličního osvětlení) dost často stahuji okýnko a čumím oknem nebo dveřmi. V předu 75% tma takže na křižovatce se člověk musí pořádně podívat jestli nejede nějakej neosvětlenej blázen na kole. Jinak vidíš všechno. Kámoš má na 323ce folii podle předpisů a to už je v klidu i v noci vidíš i neosvětlený lidi na první pohled.

Mašinka: taky samozdřejmě sleduji jak se chovají oastatní řidiči. Já spíš myslel že každému může být jedno co si tam nalepíš pokud se chováš jako normální řidič. Samozdřejmě pokud někoho sestřelíš tak ti to můžou policajti spočítat a přihlédnout na to že to v předu nemám s atestem :-((

Jinak má to výhodu :-) je t ojediná účiná zbraň proti bláznům ve shade s mlhovkama a dalšíma lidna co neumí vypnout Dálkové. :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Jindra

Pokud ti někdo svítí mlhovkama,nebo dálkovým tak ti zatmavené boční okna nepomůžou.

Samozdřejmě když jede zamnou a má dálkové nebo mlhovky!! ( nevím proč ale spousta lidí jezdí s mlhovkama i ve dne když je vidět a nebe bez mráčku) pokud se míjíš v protisměru nebo má mlhovky předemnou tak mám smůlu. Jinak mám úplný zatmavení i na 5dveřích takže to pomáhá. No a když je to magor který svítí předemnou tak ho předjedu. Stímhle autem to problém většinou není :-))

Odesláno
Napsán autorem s16ka

... ( nevím proč ale spousta lidí jezdí s mlhovkama i ve dne když je vidět a nebe bez mráčku)...

proto6e je to kretén, ženská, nebo kombinace obojího?

• O 2 měsíce později...
Guest Alííí206
Odesláno

To S16 : Mohl bys mi ten ATEST nějak poslat na mail? Dík, Aleš - aliii@quick.cz

Odesláno

Aj, jak koukám, slíbil jsem tu kdysi reference, a zapomněk jsem na to... :(

Tak tedy, s Hicsem jsme si nechali tónovat dvě sady skel v Olomouci. Hics už je má namontované, tak snad někdy poslouží fotkama, já jsem ostuda a mám ty slkla pořád ještě na stole (a asi ještě hodně dlouho mít budu).

Nechali jsme si to tónovat jen velmi decentně (má to i atest), ale není problém i podstatně větší zatmavení.

Takže, pokud někdo jste z Olomouce a okolí, a máte zájem o tónování skel, zde je kontakt:

p. Říha, tel. 607 572 276

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...