Alek Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Ahoj, nikde na netu jsem nesehnal překlad hlášení PC - RIESGO DE HIELO...začlo mi to psát dnes ráno, při nastartování...teplota byla pod 3C, tak lehce si myslím, jestli se nejedná o hlášku Nebezpečí smyku/námrazy, ale jen odhaduju... [upravil dne 5/11/07 Alek] [upravil dne 5/11/07 Alek] Citovat
.mycTD Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 spanelstinu:D jeste umim: -no tengo dinero -tengo el coche frances [upravil dne 5.11.07 .mycTD] Citovat
Alek Odesláno 5. listopad 2007 Autor Odesláno 5. listopad 2007 No to vůbec netuším....auto je z Francie...je možnost, že by tam byla i CZ:o No zkusím se mrknout...nebyla by na škodu;) [upravil dne 5/11/07 Alek] Citovat
Přema Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Nastav jsi tam anglištinu,bude ti to psát RISK OF ICE , čeština tam není.Pod 3 C ti blíká teplota a píše to tu hlášku.... Citovat
kadaver Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Tebe to vypisuje RISK OF ICE?!? Mne zase ICE ALERT... Původně zaslal: Přema Nastav jsi tam anglištinu,bude ti to psát RISK OF ICE , čeština tam není.Pod 3 C ti blíká teplota a píše to tu hlášku.... Citovat
kadaver Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 tak kukam na tie Tvoje fotky...odkial mas tie chromove "okraje" okolo vnutornej klucky? A madlo na 5.dverach nad SPZ? Kde si to kupil? a aj zrkadla mas... Hm, Hm...ja mam len hlinikove vnutorne klucky a listu pod maskou. Původně zaslal: Přema Nastav jsi tam anglištinu,bude ti to psát RISK OF ICE , čeština tam není.Pod 3 C ti blíká teplota a píše to tu hlášku.... [upravil dne 5.11.07 kadaver] [upravil dne 5.11.07 kadaver] [upravil dne 5.11.07 kadaver] Citovat
Přema Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: kadaver tak kukam na tie Tvoje fotky...odkial mas tie chromove "okraje" okolo vnutornej klucky? A madlo na 5.dverach nad SPZ? Kde si to kupil? a aj zrkadla mas... Hm, Hm...ja mam len hlinikove vnutorne klucky a listu pod maskou. Původně zaslal: Přema Nastav jsi tam anglištinu,bude ti to psát RISK OF ICE , čeština tam není.Pod 3 C ti blíká teplota a píše to tu hlášku.... [upravil dne 5.11.07 kadaver] [upravil dne 5.11.07 kadaver] [upravil dne 5.11.07 kadaver] Ano mě to vypisuje RICK OF ICE...... a ten chrom se koupit nedá musel jsem jsi to nechat nachromovat..... ale je to na plast tak počítej že je to dost drahé.......už jsem o tom psal třeba tady a tady [upravil dne 6-11-07 Přema] Citovat
Alek Odesláno 6. listopad 2007 Autor Odesláno 6. listopad 2007 Jj díky...CZ jsem tam fakt nenašel, šoupnul jsem tam ENG...třeba mi to bude psát DANGER ICE:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.