John Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 S tou 2.4JTD jsem jezdil občas, a není to špatný svezení na naftu.. a je pravda že ten 5ti válec je fakt pěkný i po stránce kultivovanosti.... a příjde mi,že to jede o doost lip jak 406 2.2HDI alespoň subjektivně.... Možná je o pár kg lehčí ..... Citovat
snowboy Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 no nejakou dobu brousim Alfa, 1.9 JTD, zatim cca 10tkm a pocity?vesmes pozitivni: spotreba kolem 6l/100km vetsinou po dalnici, zadnej extremni drak, tech 77kW je tak akorat, ale da se s ni jet i celkem svizne, ponekud citlivejsi rizeni, podvozek jinak v pohode, brzdy trochu vadnou pri intenzivnim delsim brzdeni, sedacky s dobrym bocnim vedenim, kufr nejakejch 360l s vysoko polozenou hranou, malo ulozneho prostoru v kabine, na kocicich hlavach ponekud hlucnejsi, jinak interier lepsi prumer Citovat
oddie Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Původně zaslal: John S tou 2.4JTD jsem jezdil občas, a není to špatný svezení na naftu.. a je pravda že ten 5ti válec je fakt pěkný i po stránce kultivovanosti.... a příjde mi,že to jede o doost lip jak 406 2.2HDI alespoň subjektivně.... Možná je o pár kg lehčí ..... To je pochopitelné, že to 2,4JTD jede lépe než 2,2HDI, taky je to nesrovnatelně lepší motor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.