bagr Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Tento system na automatické rozsvěcení světel po startu mi na 406ce funguje bez problému už dva roky. http://peugeot605.kvalitne.cz/svetla.html Rád bych ho namontoval i do náklaďáku s kterým jezdím v práci. Jeho palubní síť je však napájená 24 volty /dvě 180 Ah baterie/. Poradí mi někdo jak změnit hodnoty elektrosoučástek pro toto napětí? Dík. Citovat
Vvitty Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 v podstate by melo stacit zvednout R1 na nejakych 20k-25k, a samozrejme vymenit typ rele za 24V provedeni Citovat
bagr Odesláno 2. listopad 2007 Autor Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: Vvitty v podstate by melo stacit zvednout R1 na nejakych 20k-25k, a samozrejme vymenit typ rele za 24V provedeni Děkuji....vyzkouším.Podle schemátka poskladám ledacos ale počítání hodnot v elektrice mi jako strojařovi moc nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.