Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: nickpaja
Bude -li zájem jsem ochotný tuto knihu o opravách, která je ve formátu PDF natáhnout na net. Má to caa 382 Mb.
Tady koukněte oco jde /1074680994.html

Díky,je to supr. :potlesk
Odesláno

Vidím že to má docela úspěch, no a těch zhruba 600kč co jste ušetřili, můžete vrazit do benzínu :D jakl bude k dyspozici něco podobného určo dám vědět i když já na ty příspěvky moc nejsem, ale tohle jsem považoval za dost dobrou věc.

Odesláno
Původně zaslal: silex
Tak, tu je to zredukovane na 80 MB bez vyznamnej straty kvality

_-_jak_na_toReduced.rar.html

Díky ti že šíříš můj výtvor!!!!! :xvul
Odesláno
Původně zaslal: Solim1

Původně zaslal: Cat

Jak tak koukám, tak už si ani neškrtnu. :bojim

Neboj, Ja napriklad som vďačný tebe. A vlastne bol si prvý.

To se dalo čekat. Nejvíc mě štve že použili mojí práci. :xvul

Odesláno

_-_jak_na_toReduced.rar.html

Neni zac. Rado sa stalo. Ale nabuduce si to podpis, aby bolo jasne kto je autor. Ako to mame inak vediet?
Odesláno
na_toReduced.rar.html

Neni zac. Rado sa stalo. Ale nabuduce si to podpis, aby bolo jasne kto je autor. Ako to mame inak vediet?

Zajímalo by mě kde jsi to sosnul. Jestli to není tajné.
Odesláno

Este ma napadlo ze z dokumentu sa da vycitat ze to bolo scanovane na Canon-e. Ine identifikacne udaje tam nie su, ak ked zvycajne sa da z PDF vycitat aj licencia, t.j kto to vytvoril.

Odesláno

Už jsem našel viníka. Tvrdí že mu to dal kámoš a on to následně vložil na Rapishare. Možné to je, mám to totiž uložené na dvouch serverech. I když jsem zakázal další šíření, tak lidi jsou různí.

No holt je to venku a už s tím nic nenadělám. Stávají se i horší věci. :xvul

Odesláno

hmm hmm to je sice pěkné že se dohadujete kdo co vytvořil ale mě trápí že mi to nejde sosnout vůbec,hlásí mi to něco o IP adrese tak se ptám jestli nebude nějaká jiná šance jak to získat? (třeba přes úschovnu) Dík ;)

Odesláno

Cat: já si to koupil od tebe a nestěžuju si, kdybych týden počkal, mohl jsem to mít odsud zadarmo, ale od tebe to bylo bez jakékoli "práce", pošta až do domu, tak ti za to dík.

A je to dobře odvedená práce, tak se můžu uklidňovat, že jsem ti za tu fušku zaplatil aspoň já... :super

Odesláno
Původně zaslal: Smety

Cat: já si to koupil od tebe a nestěžuju si, kdybych týden počkal, mohl jsem to mít odsud zadarmo, ale od tebe to bylo bez jakékoli "práce", pošta až do domu, tak ti za to dík.

A je to dobře odvedená práce, tak se můžu uklidňovat, že jsem ti za tu fušku zaplatil aspoň já... :super

Díky za pochvalu. :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...