Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S tomu nějak nerozumím vysvětleni zde , projdi si technicke parametry a vybavu http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6002937 Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 To znamená, že na tom udělal komplet přestavbu? a 4x4....tak to sem ještě neviděla Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S To znamená, že na tom udělal komplet přestavbu? a 4x4....tak to sem ještě neviděla jj to je 4x4 ale 405 tzv T16 ,jednu takovou ted skrášluje v kobylisych Bohouš ale ma i 405 mi16 4x4 a to je šupa. jinak ten typ tam dal 2,0HDI motor ale piše objem 2,2 tak tohle zas jsem nepobral ja. ale je to fakt jen srazovy kousek Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: OK406 Dal tam motor z 406 HDi;) Jo jo...náhodou mi to seplo ale to 4x4 mi nejde z kebule:bojim Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: OK406 Dal tam motor z 406 HDi;) Jo jo...náhodou mi to seplo ale to 4x4 mi nejde z kebule:bojim na srazku pochopiš , Bohouš tě třeba sveze:mrk:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 na srazku pochopiš , Bohouš tě třeba sveze:mrk:D a joooo takže znáš to autíčko.....no já nepochybovala, jen sem se ptala...když nevím ptám se a pokud nemá někdo trpělivost na mé dotazy, počkám až jí mít bude chicht Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S na srazku pochopiš , Bohouš tě třeba sveze:mrk:D a joooo takže znáš to autíčko.....no já nepochybovala, jen sem se ptala...když nevím ptám se a pokud nemá někdo trpělivost na mé dotazy, počkám až jí mít bude chicht no Bohouš ma kua ted ho možna urazim ,barvu černou ? No ma tmavou . ale taky 4X4 se stavitelnym podvozkem a el upravou tuhosti podvozku , tu bilou 405 osobne neznam . Ale Bohoušova je nej a co teprv až zlegalizuje to Téčko ! Bohouši mam u tebe Kofolu:D:D:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 hmmmm tak to jsem teda zvědavá.....mě tak mrzí že nejsem chlap a nemůžu si taky takto hrát s autíčkama ))))) Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S hmmmm tak to jsem teda zvědavá.....mě tak mrzí že nejsem chlap a nemůžu si taky takto hrát s autíčkama ))))) ženy to mají zakázané? to sem netušil. A já furt že manželka žarli. Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Cacorka.S hmmmm tak to jsem teda zvědavá.....mě tak mrzí že nejsem chlap a nemůžu si taky takto hrát s autíčkama ))))) ženy to mají zakázané? to sem netušil. A já furt že manželka žarli. No nemaj pokud vím,ale nemám moc příležitost koukat v dílně přes rameno a nevěřím, že žárlí, určo se ráda vozí či jezdí né? Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Cacorka.S hmmmm tak to jsem teda zvědavá.....mě tak mrzí že nejsem chlap a nemůžu si taky takto hrát s autíčkama ))))) ženy to mají zakázané? to sem netušil. A já furt že manželka žarli. No nemaj pokud vím,ale nemám moc příležitost koukat v dílně přes rameno a nevěřím, že žárlí, určo se ráda vozí či jezdí né? no to jo , a jezdit se teprve učí ale ja ji to moc neusnadnuji , černe folie na sklech ,sport vyfuk ,225/50 R16 papuče , no davam ji zabrat , ale je to supr to sledovat , jednou čekam až přijede od svy mamy , a slyšim vedle nějaky kluky venku , ty jo to je kara !Kara zaparkuje , vyleze z ni manželka s 168cm , s kufru vytahne kočar a ze zadu dvě děti :D:D:D:D:D a kluci svěšená čelist:D:D:D:D:D:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 no to jo , a jezdit se teprve učí ale ja ji to moc neusnadnuji , černe folie na sklech ,sport vyfuk ,225/50 R16 papuče , no davam ji zabrat , ale je to supr to sledovat , jednou čekam až přijede od svy mamy , a slyšim vedle nějaky kluky venku , ty jo to je kara !Kara zaparkuje , vyleze z ni manželka s 168cm , s kufru vytahne kočar a ze zadu dvě děti :D:D:D:D:D a kluci svěšená čelist:D:D:D:D:D:D tak to má být ))) právě v tom je to kouzlo a jen jí neusnadňuj, o to pak bude lepší řidička.....já díky mamince, sem v jeden den přesedala z limuzín do malých aut a obráceně a neexistovalo se někam nevejít a nebo se bát s tím jet...komické bylo když jsme jezdívaly všichni za sebou na chat tenkrát...605, 306, a vytuněná moje 106.....a nikoho mezi sebe nepustily Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 chatu mělo být...obas mi vypadne písmenko Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 tak tohle je aktual foto našeho rodinného kombi Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 vlastně kecam , ještě jsem ted jemně začernal bočni blinkry v liště na blatniku a dal miniantenu:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 pěkné opravdu......a i barvička krásná.....my máme tu 406 zelenou a fakt je docela z toho taxikaření fuj.....moje by obletoval a svoje bere jak pracovní nástroj, snad ho na tom srazíku malinko pošťouchnete aby jí vymazlil Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 tady je jeden klubovej ,hehe Buml mě bude mit rád:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 noooo to je ouplně o něčem jiným...na srazík pěkně pojede se mnou a svoje nechá doma, by se musel stydět ))))))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.