Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Cacorka.S

To znamená, že na tom udělal komplet přestavbu? a 4x4....tak to sem ještě neviděla :o

jj to je 4x4 ale 405 tzv T16 ,jednu takovou ted skrášluje v kobylisych Bohouš ale ma i 405 mi16 4x4 a to je šupa.

jinak ten typ tam dal 2,0HDI motor ale piše objem 2,2 tak tohle zas jsem nepobral ja.

ale je to fakt jen srazovy kousek

Odesláno

Původně zaslal: OK406

Dal tam motor z 406 HDi;)

Jo jo...náhodou mi to seplo :D ale to 4x4 mi nejde z kebule:bojim

na srazku pochopiš , Bohouš tě třeba sveze:mrk:D

Odesláno

a joooo takže znáš to autíčko.....no já nepochybovala, jen sem se ptala...když nevím ptám se a pokud nemá někdo trpělivost na mé dotazy, počkám až jí mít bude chicht

Odesláno

a joooo takže znáš to autíčko.....no já nepochybovala, jen sem se ptala...když nevím ptám se a pokud nemá někdo trpělivost na mé dotazy, počkám až jí mít bude chicht

no Bohouš ma kua ted ho možna urazim ,barvu černou ? No ma tmavou . ale taky 4X4 se stavitelnym podvozkem a el upravou tuhosti podvozku , tu bilou 405 osobne neznam .

Ale Bohoušova je nej a co teprv až zlegalizuje to Téčko !:super

Bohouši mam u tebe Kofolu:D:D:D

Odesláno

hmmmm tak to jsem teda zvědavá.....mě tak mrzí že nejsem chlap a nemůžu si taky takto hrát s autíčkama )))))

ženy to mají zakázané? to sem netušil. A já furt že manželka žarli.:myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

hmmmm tak to jsem teda zvědavá.....mě tak mrzí že nejsem chlap a nemůžu si taky takto hrát s autíčkama )))))

No nemaj pokud vím,ale nemám moc příležitost koukat v dílně přes rameno

a nevěřím, že žárlí, určo se ráda vozí či jezdí né?

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

No nemaj pokud vím,ale nemám moc příležitost koukat v dílně přes rameno

a nevěřím, že žárlí, určo se ráda vozí či jezdí né?

no to jo , a jezdit se teprve učí ale ja ji to moc neusnadnuji , černe folie na sklech ,sport vyfuk ,225/50 R16 papuče , no davam ji zabrat , ale je to supr to sledovat , jednou čekam až přijede od svy mamy , a slyšim vedle nějaky kluky venku , ty jo to je kara !Kara zaparkuje , vyleze z ni manželka s 168cm , s kufru vytahne kočar a ze zadu dvě děti :D:D:D:D:D:D a kluci svěšená čelist:D:D:D:D:D:D

Odesláno

no to jo , a jezdit se teprve učí ale ja ji to moc neusnadnuji , černe folie na sklech ,sport vyfuk ,225/50 R16 papuče , no davam ji zabrat , ale je to supr to sledovat , jednou čekam až přijede od svy mamy , a slyšim vedle nějaky kluky venku , ty jo to je kara !Kara zaparkuje , vyleze z ni manželka s 168cm , s kufru vytahne kočar a ze zadu dvě děti :D:D:D:D:D:D a kluci svěšená čelist:D:D:D:D:D:D

tak to má být ))) právě v tom je to kouzlo a jen jí neusnadňuj, o to pak bude lepší řidička.....já díky mamince, sem v jeden den přesedala z limuzín do malých aut a obráceně a neexistovalo se někam nevejít a nebo se bát s tím jet...komické bylo když jsme jezdívaly všichni za sebou na chat tenkrát...605, 306, a vytuněná moje 106.....a nikoho mezi sebe nepustily

Odesláno

pěkné opravdu......a i barvička krásná.....my máme tu 406 zelenou a fakt je docela z toho taxikaření fuj.....moje by obletoval a svoje bere jak pracovní nástroj, snad ho na tom srazíku malinko pošťouchnete aby jí vymazlil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...