.mycTD Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: Kurt Dobrej nápad! Ale nestačilo by to forum po dobu konání srazu prostě vypnout? spousta lidi dorazilo az v prubehu srazu. clovek doma premysli, co s nacatym vecerem a sraz budi dojem, ze uz je po vsem:D P.S. tvrdili mi, ze to presouvas rucne, je to pravda? Citovat
Netopýrka Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Máte někdo nějaké fotečky? Tady slečnu Aku sedící momentálně naproti jsem už proklepla a má to doma ve foťáku :) Citovat
.mycTD Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: Netopýrka Máte někdo nějaké fotečky? Tady slečnu Aku sedící momentálně naproti jsem už proklepla a má to doma ve foťáku :) naprotisedici slecne Ace vyrid, ze ma stesti, pac mi prave klekla ctecka karet:D musim zabehnout pro notase;) Citovat
mk405 Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: aka Vysocina boys: kde ste zase jezdili'??? ale cestou jsme potkali takovej zajímavej objekt, zastavili, atd....:D:D (ne aby si někdo myslel že to byli nějaké lehké děvy:aut) Citovat
Kurt Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: .mycTD P.S. tvrdili mi, ze to presouvas rucne, je to pravda? Jo. Vidlema. Natáhnu rukavice a jdu na to. Taky už chudinky dosluhujou, budu muset napsat Ježuchovi o nový... Citovat
Béďa Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: Netopýrka UFO? tesne vedle.. potkali jsme jen peugeotaky prevazejici jednoho veterana s malym technickym problemem.. kdopak to asi byl?? Citovat
aka Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: .mycTD P.S. tvrdili mi, ze to presouvas rucne, je to pravda? Jo. Vidlema. Natáhnu rukavice a jdu na to. Taky už chudinky dosluhujou, budu muset napsat Ježuchovi o nový... A kdyz budes hodnej, i je dostanes Miso: a nerozbil se nahodou taky? Citovat
janča205 Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Tak minisrázek byl super.Lidí tam bylo docela požehnaně,ale jsu ráda,že nás Trundík svez a mohli jsme se za váma taky jednou podívat:D Tímto bych chtěla Trundíkovi poděkovat! Vypadá to,že na předvánoční se dostavím! Citovat
janča205 Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Fakt paráda!:mrkLepší tam nemáš? Citovat
.mycTD Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 zbytek nekam postnu, jak budu mit volnou chvilku:papa Citovat
.mycTD Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: janča205 Fakt paráda!:mrkLepší tam nemáš? mam, ale slibil jsem, ze ji nebudu zverejnovat Citovat
.mycTD Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Vendulce, ona je tam taky:) [upravil dne 2.11.07 .mycTD] Citovat
janča205 Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Já už vím!To byla ta první fotečka u auta,co? Citovat
aka Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Darisce to mco slusi To je jednoduche.....ukazes fotku, ukaze se, jak tam vypadam a zacnou se sirit drby! znas to! ostatne jinejch fotek mas habadej, tak prestan operovat jen tou jednou Citovat
janča205 Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 aka: tak si to tak neber! Jen,že jsem si na ni vzpomněla! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.