Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ciselny kod


Y2K

Recommended Posts

Poprosil ma teraz sucastny majitel mojho predchadzajuceho auta o radu...

Lenze som mu nevedel odpovedat,tak sa teda spytam takto do eteru.

Ked som mal predchadzajuce auto tak mi tam normalne fungoval ciselny kod pred nastartovanim, lenze casom prestal ist a to tak ze nebolo potrebne zadat kod pred nastartovanim auta a auto normalne nastartovalo, este podotknem ze diodky svietili obe takze prud tam siel.

No a sucastny majitel by to rad znova zpojazdnil lenze ja som mu nevedel poradit co by s tym mohlo byt a co by mal robit, tak sa teda pytam...

Dakujem za kazdu info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno,za prvý bych asi zajel do servisu peugeot a napojil na diagnostiku,jestli něco nezjistí,je možné že tam bude nějaká chyba která blokuje imobilizér a tím pádem i kód motoru,resp.čerpadla,protože ten kód blokuje čerpadlo do kterého klapka nepustí naftu nebo benzín!

Nebo bych hledal na čerpadle,nebo v BSIčku,ale to by měla diagnostika odhalit,jak chybu na čerpadle tak na BSI pokud tam je !

A pokud to nebude ani jedno,tak pak laborovat,zkusit novou číselnou klávesnici nebo jít po elektrice,jestli tam není něco zaoxidovaný nebo přerušený,ale to bych nedělal,je to piplačka a pochybuju že najdeš to,co potřebuješ !

Já osobně bych do toho nešťoural,protože se to může zablokovat a pak už to neodblokuje nikdo,a je dobrý znát ten starej kód kterej ti fungoval,poslouží eventuelně v servisu aby to vyzkoušely !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také bych se na to vykašlal....jednou se mi ulomil jeden káblik u klávesnice...celé auto se mi zablokovalo natolik, že i když jsem zpátky upadnutý drátek namontoval...auto nereagovalo na nic! Musel jsem si ze dvora zařídit odtahovku, která mě složila u jednoho servisu, kde se zabívají BSI jednotka, tam mi ji celou odpojili...a naprogramovali, že imobilizér je odpojen...a jezdil jsem si vesele dál.

Ten technik, říkal, že je to stějně k prdu! Pokud už někdo bude chtít ukradnout auto i s imobilizérem zapnutym, není pro něj nic jednoduššího, než se napíchnout na BSI a za 5sekund stejně odjíždí...ať je tam jaký chce kód!:papa

Ale pokud bys opravdu chtěl zprovoznit zpět imob., stačí zajet na diagnostiku a ta prozradí více...:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...