Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj ,vie niekto poradit ako znovu uchytiť vrchny kryt motora , lebo sa mi odtrhli tie gumene valčeky na ktore sa to montuje. skušal som ich naspäť prilepiť ale nedržali po par kilometroch to znovu odpadlo?:myslim

Odesláno

dik za rady , skusim to radsej na vrakovisku lebo u nas v peugeote pracuju "šikovní":P ľudia. Doteraz keď som nieco podobne chcel nevedeli ani najsť v pc.:nevim

Odesláno
Původně zaslal: brn

dik za rady , skusim to radsej na vrakovisku lebo u nas v peugeote pracuju "šikovní":P ľudia. Doteraz keď som nieco podobne chcel nevedeli ani najsť v pc.:nevim

jmenuje se to silent blok krytu motoru cislo by melo bejt 013768, na vraku to snad ani neshanej a radsi si zajed pro novy, voni totiz moc nevydrzej, tak abys nejezdil na to vrakoviste furt:D

Odesláno

Kryt mám, ale na prodej bohužel nee!;)

Taky mi chybí ty šroubky, resp. jsem jeden vytratil...

Oni mají být na 406 asi zajištěné takovou gumičkou zespoda krytu, ale já na spodní řadě šroubů ty gumičky nemám (jen na vrchní), a nevšiml jsem si toho a teď mi drnčí kryt!:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...