Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,rozmyslam nad zadnou optikou, nema niekto odkaz na nejaku stranku kde su svetla zadne na 206 ku , samozrejme cire, ale chcem aby to boli tie bodove diodove, a cele biele, cize keby tam nebolo ziadne cervene sklo a tak. Nieco som nasiel , ale na kazdom bol aspon kusok cerveneho skla, nie su dake komplet cire biele diodove? Dik

Odesláno

Tady maj dobrej výběr

http://shop.911customs.cz/index.php?main_page=index&cPath=85_113_415_143&sort=20a&page=1&zenid=7f2f27243b03a84f198f334e8a324aaf

Pokud bys na ně nespěchal a dal přednost dobré ceně, znam týpka, co to dováží, dá Ti většinou hodně dobrou cenu, ale trvá to třeba měsíc dva, než to sem dojde. Sežene jakýkoliv si vybereš ;-)

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

KoNG: Co za to chtěj?

Na německym webu píšou 199EUR otázka zní koli za to chtějí zde případně jestli se to nedá stlačit pod doporučenou cenu :D

jejich evidenční číslo 2SK 009 988-801 = světelný pás

[upravil dne 7.10.2007 KoNG]

Odesláno

no já bych to taky nedal ikdyž v porovnání s novejma to vyjde plus mínus stejně :D

Tak podle ceníku za to chtějí 5950 :nevim

Jinak se divám že za ty tovje co jsi sem vložil chtějí 7.900 :D

[upravil dne 7.10.2007 KoNG]

Odesláno

a ozaj schreek, su tie svetla homologizavane ? Tu zltu smerovku bych zamenil za bielu specialnu ziarovku co svieti na zlto, to je pohoda, a ked das svetla , ktore ziarovky svietia ? Tie diody vsetky naraz? A ked das brzdu tak sa co rozsvieti? Myslim na tie svetla co tu dal schreek ,,,

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Jak řikam, jsem schopen sehnat téměř jakýkoliv světla za zajímavou cenu :super

tak mi skuz sehnat nějaké pěkné čiré dopředu na mojeho old family kombajna. škoda že je nikdo nedělá .

Odesláno

Světla mají klasickou eropskou homologaci, která samozřejmě platí i u nás.

Co se svícení týče, tak Ti to neřeknu přesně musel bych optat, vím o jednom člověku co je má. Ale podle mě, ty diody jsou jako obrysovky, ty červený pak brzda a žárovky dole budou blinkr a zpátečka. Tot můj názor, potvrzený to nemám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...