Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Helou,

na mojej P607 nejaky "dobrak" odmontoval zozadu subwoofer a ostal mi tam trcat len par kablikov. Vie mi niekto poradit, aky subfoower sa tam montoval, pripadne mi odfotit ten jeho v kufri ?

Odesláno

hi ,

auto mám na cestách , ale zítra večer se vrátí a pokud nezapomenu tak nafotím a pošlu .

tady ´fotku vložit neumím tak napiš mi maila .

Daniel.jan@siemens.com

čaf

daja535

Odesláno

JBL subwoofer je i v starší 607 , jsou to ty dva ovály na zadním platě .

taky jsem to hledal a byl jsem ujištěn že je to ono.

zkusím to dnes vyfotit a pošlu to mailem , ale zatím nevím kam .:roker

Odesláno

Ahoj Daja, robo - zavinac - somora.sk, budem velmi rad.

Ak su to ale tie dva ovaly, tie myslim mam otazka ale potom je, co je to za cerveno-cierny kabel v kufri, zeby mal byvaly majitel extra subwoofer ?!

Odesláno

Daja: Diky moc.

Tomko: Nafotim a poslem, dik za help. Jasne, jazdim a jazdim, teraz mam roztrepanu prednu napravu - tycky stabilizatora, capy atd, tak to davam akurat v pondelok vsetko menit :-) Mapy funguju len niekedy sa citacka CD nejako neznasa s napalovanym CD a hodi mi to ze "WRONG CD" :-) Ale funguju. Stale su inak na webe ak by bolo treba. Btw v2007 neexistuje ?

Odesláno
Původně zaslal: daja535

JBL subwoofer je i v starší 607 , jsou to ty dva ovály na zadním platě .

taky jsem to hledal a byl jsem ujištěn že je to ono.

zkusím to dnes vyfotit a pošlu to mailem , ale zatím nevím kam .:roker

ako ste nato prisli ze su tam dva subwooferi to by ma zaujimalo.su tam aj obycajne repraky?sobwoofwr sa dava jeden pretoze basy sa siria vsade

Odesláno

Prodejce v Peugeotu to tvrdí

, jaké " obyčejné repráky " máš na mysli znalče ?

je mi to divne, pretoze som v ziadnom aute nevidel 2 subwooferi.mas tam okrem tych ovalov pri nich este nejake repraky?

Odesláno

nic ok překlep se stane , jen někdy žasnu nad tím co tady lidé píší ( i / y , s / z a tak )

takže , vedle oválých reproduktorů které hrají jen nízké tóny , tedy basových reproduktorů se na zadním platě nenachází již žádné reproduktory .

Středové a výškové reproduktory pro zadní část vozu se nachází v zadních dveřích.

To že lidské ucho nepozná odkud hraje nízká frkvence je snad jasné všem , myslím že dva jsou proto , aby jeden nemusel být příliš velký.

Daja535

Odesláno

nic ok překlep se stane , jen někdy žasnu nad tím co tady lidé píší ( i / y , s / z a tak )

takže , vedle oválých reproduktorů které hrají jen nízké tóny , tedy basových reproduktorů se na zadním platě nenachází již žádné reproduktory .

Středové a výškové reproduktory pro zadní část vozu se nachází v zadních dveřích.

To že lidské ucho nepozná odkud hraje nízká frkvence je snad jasné všem , myslím že dva jsou proto , aby jeden nemusel být příliš velký.

Daja535

tak toto nebudu sobwooferi.to su len klasicke basaky.sobwoofer vydava hlboky basovy ton a je spojeny s nejakym zosilovacom (nie s tym ktory ma radio)

to by bolo brutalne vidno.mozem ti poslat foto ako vyzera sobwoofer napr. v aparature BOSE a kde je ulozeny (original montovany v najvacsej vybave mazdy)

Odesláno

Daja: momentalne tusim okolo 126. Ale to su u mna take "standardne opravy" ja som strasny perfekcionista, v mojej A8 som dal vymenit snad vsetko, akonahle som pocul akykolvek aj len jemny hrmot... Na 607 som dal hned menit rozvody, vsetky naplne, vsetky filtre, pneumatiky :D Teraz ta naprava, nasledne chcem este tlmice. Mam rad ked su uplne nove. Tie co mam sice na testoch bez problemov presli ale nove su nove :D

Pani, tak o akom subwooferi hovorime ? 607 teda subwoofer NEMA ? Ma len ovalne jbl repraky a ziadny sub ? Musim tie kable v kufri nafotit, som moc zvedavy odkial su.

Odesláno

Jo perfekcionista je super ,ale nesmí se to přehánět někdy mám taky pocit , že slyším trávu růst , jak se říká asi si i něco namlouvám .

takže Ti fakt rozumím .

tak A8 a ted 607 to jsi "fajnšmekr" co je lepší se neptám jsem zaujatý peugeoťák tak bych stejně chtěl slyšet , že 607 .

Já mám najeto cca 65 tKm a jsem moc spokojený mám 2,2i 16v jezdím spíš pomalu .

Mám 17 palcová kola 225/50 a příště bych zkusil 225/55 vím nejsou povoleny ,ale zajímalo by mě jestli by to bylo ještě pohodlnější .Je v tom rozdíl asi 1 cm na průměru .

Na 406 jezdím 14 " s 185/70 nejsou to pneu na závody , ale opravdu hodně toho odfiltrují .

daja535

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...