Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. mini sraz Vysočina  

1. 1. 7. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Béďa

No když tak o tom přemejšlim,tak to byl asi blbej nápad.Tak nic ,jako že sem nic neřek,jo?

ale ne, tak jako v pohode.. az se budem srazet mimo brod treba jako minule na Lipnici tak neni problem jet zpet spanilkou ale ted se sejdem v brode takze tam moc moznosti neni..

Tak asi takle,když se ozvali "bráchové"ze Světlý,tak sem si myslel,že se ozvou ,a že bysme jeli spolu do toho Brodu.Takle sem to původně myslel

Jasný,můžeme se domluvit a jest společně,neni problém:) Bylo by to fajn! Super nápad:potlesk Stačí se domluvit kdy a kde se sejít...;)

Odesláno

Heinss: a dorazite i na brusleni nebo az do kavarny??.. Kdyztak vyzjisti tak nejak priblizne kolik vas bude abych zamluvil dostatecny pocet mist v kavarne a restauraci..;)

Odesláno
Původně zaslal: Heinss

No když tak o tom přemejšlim,tak to byl asi blbej nápad.Tak nic ,jako že sem nic neřek,jo?

ale ne, tak jako v pohode.. az se budem srazet mimo brod treba jako minule na Lipnici tak neni problem jet zpet spanilkou ale ted se sejdem v brode takze tam moc moznosti neni..

Tak asi takle,když se ozvali "bráchové"ze Světlý,tak sem si myslel,že se ozvou ,a že bysme jeli spolu do toho Brodu.Takle sem to původně myslel

Jasný,můžeme se domluvit a jest společně,neni problém:) Bylo by to fajn! Super nápad:potlesk Stačí se domluvit kdy a kde se sejít...;)

Já bych se domluvil třeba hned,ale nejdřív bych potřeboval vědět v kolik by sme se měli sejít na Rebelu s ostatníma.Já na staďák nepudu,jel bych rovnou do restauračky.Já bych dojel za váma do Světlý,tam bych viděl sraz na náměstí a jeli bysme na Brod,ale eště nevim žádnej čas v kolik by sme se měli sejít v Brodě

Odesláno

vendi.stejskal: casy tu budou nekdy zacatkem pristiho tydne, neboj!;)

Takovej malej dotaz.Předpokládám ,že to bude odpoledne,nebo snad dřív?

:myslim

Tak jo,já počkám do příštího tejdna.Díky.:super

Odesláno

Já bych se domluvil třeba hned,ale nejdřív bych potřeboval vědět v kolik by sme se měli sejít na Rebelu s ostatníma.Já na staďák nepudu,jel bych rovnou do restauračky.Já bych dojel za váma do Světlý,tam bych viděl sraz na náměstí a jeli bysme na Brod,ale eště nevim žádnej čas v kolik by sme se měli sejít v Brodě

Je teda eště času dost ale zeptám se,vy pudete na staďák?Já teda ani náhodou.A kolik vás asi bude a to byste jeli vícema autama?Jen takovej dotaz.Sem zvědavej no.

Odesláno

urcite to bude po obede.. bruselni zacina 14:15 takze po brusleni cca 16:15 se budem presouvat do kavarny.. ale jak rikam upresnim pristi tyden, tak vydrz..

Odesláno

urcite to bude po obede.. bruselni zacina 14:15 takze po brusleni cca 16:15 se budem presouvat do kavarny.. ale jak rikam upresnim pristi tyden, tak vydrz..

Neboj,vydržim.Už sem toho vydržel dost,tak todle bude máček,já vydržim hodně.:super

Odesláno

No,uvažovali jsme že by jsme se šli na staďák jen kouknout,ale uvidíme.Tak dáme sraz spíš naproti sklárnám na tom velkém parkovišti,nebo jak chceš:) Stačí se pak jen definitivně dohodnout na čase a je vše O.K :super

Odesláno

Jo,a ještě- Pojedeme minimálně dvěma autama,další dvě nejsou jistý,ale nás dva nepřehlídneš:mrk Jedna bílá a druhá černá 309ka,obě dvě na alu kolech,laděné výfuky :D A možná pojede ještě jedna 205ka GTI a 406 Break 2.0 HDi:) A od vás jedeš jen Ty?

Odesláno

Jo,a ještě- Pojedeme minimálně dvěma autama,další dvě nejsou jistý,ale nás dva nepřehlídneš:mrk Jedna bílá a druhá černá 309ka,obě dvě na alu kolech,laděné výfuky :D A možná pojede ještě jedna 205ka GTI a 406 Break 2.0 HDi:) A od vás jedeš jen Ty?

No jen já sám.Vo nikom jinym zatim tady vocať nevim.

Odesláno

No jen já sám.Vo nikom jinym zatim tady vocať nevim.

No a na čase ,kdy a kde se sejdem, počkáme po neděli až budem vědět víc od Bédi

Odesláno

ja se bohužel musím omluvit že nedorazím , postavení hvězd v oblasti souhvězdí Orionu mi není nakloněno , což v překladu pro laika znamená že nedojedu:(:(:(

respektive jsem utratil mnoho peněz za maličkost na auto a musim ted doma sekat dobrotu no:D:D:D

[upravil dne 14/10/07 Pe.Tr]

Odesláno

ja mam na sobotu naplanovanou pracovni sobotu na nasi ruine, videl jsem na seznamu tusim upravu tramu a dalsich dilu strechy na palivove drevo, takze pocitam ze dorazim az na konec brusleni.

a mozna bude i kouzelnik a hvezda vecera ;)

[upravil dne 15.10.07 Vvitty]

Odesláno

takze vse potrebne zarizeno..

pro lidi co jdou na brusleni:

sraz v 14:00 na namesti v Havlickove Brode, spolecny presun k zimnimu stadionu

14:15 oficialne zacina brusleni takze doufam ze Vas dorazi co nejvic a bude sranda..:D

brusleni vidim tak na cca hodinku(kdo bude chtit muze samo dele)spolecny odjezd na namesti(parking)

kde bude mozna prekvapko v rezii Vvittyho.. nasleduje presun do kavarny ktera je zamluvena na 16:00

pro lidi co nejdou na brusleni:

na 16:00 je zamluvena kavarna takze kdo chce dorazit az tam ma moznost.. jinak na namesti se ja + par dalsich

clenu bude pohybovat uz od cca 15:30..

po kavarne a dostatecnem mnozstvi cukru mame na 19:30 naplanovan presun do Rebel hospudky, kde si muzeme dat

neco masitejsiho.. :)

pokud neni neco jasny tak piste, kontakt na me kdyby snad nekdo bloudil nebo nas nemohl najit je 774894582 ;)

BUDU SE NA VAS TESIT!:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...