Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

Par dni dozadu mi zacala blbnut rucna brzda.

Zatiahol som ju na miernom kopci na krizovatke - drzala v pohode. Ked som ju uvolnil, tak sice sla dole, ale ten cuplik, ktory treba stlacit, aby sla dole zostal zatlaceny. Takze teraz sice funguje, ale v hornej polohe sa "nezasekne", tak ako sa patri. Nastastie z toho mierneho kopca auto islo dole samo - kolesa to neblokuje.

Este doplnim, ze par hodin pred tym som mal malu buracku a odniesol si to komplet lavy bok - male prevalenie a velke skrabance. :bojim Ale fakt si nemyslim, ze by to mohlo suvisiet ...

Netusi niekdo kde sa stala chyba ? :myslim

Odesláno

Mě se to stávalo že mu ta pojistka na rukojeti ruční brzdy nešla povolit. Nakonec jsem zjistil, že je posunutá samotná rukojeť. Tak jsem ji celou sundal a znovu zandal a ještě jsem omotal vlastní ruční brzdu kouskem hadru, aby se mi neposouvala. Už je to delší dobu a ani se mi nehnula.

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Rozebrat, vyčistit, promazat lanovody.

Mílo, on myslí to aretační tlačítko na vlastní páce, co je v rukojeti. Opravit, jak navrhuje OK406, nebo rozebrat a podívat se na tu tlačnou pružinku, která táhlo s ozubem tlačí do záběru kulisy. Buď namazat, nebo naopak zkontrolovat, jestli tam vazelíny není moc, ta zatuhla a lepí.

Odesláno

Mě zase nedržela nahoře. nakonec jsem zjistil, že je to způsobené vychýlením páky ke straně řidiče.

Prostě byla páka ohnutá. Narovnal jsem ji a spodek provařil :-)

Teď se do ní můžu opírat sebe víc a nehne se...

Ale to je trošku jiný problém, to nevím...

Leda rozdělat a mrknout!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...