oddie Odesláno 30. prosinec 2004 Odesláno 30. prosinec 2004 No prostě dvoulampovky. Má to dost aut z téhle doby. Úplně normální přední světlo, jen jsou v něm dvě žárovky - obyčejná H4, a v přídavné dálce navíc H1 - takže při zapnutí dálkových svítí obě. V katalozích to najdeš označené jako \"přední světlo H4+H1\" Citovat
Huhlanek Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 To je jako možný, že je tam mam? Musím se na to mrknout ...... Citovat
Huhlanek Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 Hurááááá, mám ty dvoužárovkový, značka CIBIÉ, je to dobrý? Citovat
oddie Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 Možný to je, ale do moc modelů se to nedávalo, a při bouračkách to navíc každej předělal na levnější jednolampovky... Jinak je to záměnné, takže si můžeš udělat radost - pohříchu jsou ale pekelně drahé, a takové ty polské náhražky stojej za velký ho... (mám je na autě), a nadto se nedělaj na nový model (s el. ovl.), jen v originále. Citovat
oddie Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 Jseš nějakej rychlej.... jo, Cibie/Valeo je orig. Citovat
Huhlanek Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 Jo, tak to jsi mě potěšil, že to jsou originál. Mám starý model SRi r. 1990. Před dvěma lety to bylo přitažený z Něm. v naprosto perfektním stavu. Měla to tam nějaká ženská a podle servisní knížky najela ročně v průměru asi 4500 km. Prostě paráda. Ještě k těm světlům. Potkávačky nejsou nic moc, tátova Škocka 105 svítí líp, ale co jsem tam dal lepší žárovky s vyšší svítivostí, tak je to lepší. No a dálkáče, to je radost, světla jak ve dne !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.