Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No prostě dvoulampovky. Má to dost aut z téhle doby. Úplně normální přední světlo, jen jsou v něm dvě žárovky - obyčejná H4, a v přídavné dálce navíc H1 - takže při zapnutí dálkových svítí obě.

V katalozích to najdeš označené jako \"přední světlo H4+H1\"

Odesláno

Možný to je, ale do moc modelů se to nedávalo, a při bouračkách to navíc každej předělal na levnější jednolampovky...

Jinak je to záměnné, takže si můžeš udělat radost - pohříchu jsou ale pekelně drahé, a takové ty polské náhražky stojej za velký ho... (mám je na autě), a nadto se nedělaj na nový model (s el. ovl.), jen v originále.

Odesláno

Jo, tak to jsi mě potěšil, že to jsou originál. Mám starý model SRi r. 1990. Před dvěma lety to bylo přitažený z Něm. v naprosto perfektním stavu. Měla to tam nějaká ženská a podle servisní knížky najela ročně v průměru asi 4500 km. Prostě paráda. Ještě k těm světlům. Potkávačky nejsou nic moc, tátova Škocka 105 svítí líp, ale co jsem tam dal lepší žárovky s vyšší svítivostí, tak je to lepší. No a dálkáče, to je radost, světla jak ve dne !!!:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...