oddie Odesláno 30. září 2007 Odesláno 30. září 2007 Tak jsem se v minulém týdnu projel po Německu, Rakousku a Itálii, kde si na denní svícení moc nehrajou, a byl jsem docela rád, že jsem se vrátil sem. Když jich polovina je schopna nesvítit za deště a za šera k tomu, a to ani v tmavých autech, tak je to docela opruz... Citovat
permonik7 Odesláno 30. září 2007 Odesláno 30. září 2007 Taky jsem pro celorocni sviceni:super Videt a byt videt nikdy nemuze byat na skodu;) Citovat
myryn Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Můj názor na celoroční svícení je stejnej jako na tzv. "změnu času" - je to na "h.vno". Dřív jsem aspoň viděl /a to nejsem slepej/ již zdaleka sanitku nebo hasiče, popřípadě osla jedoucího za tzv."důležitým jednáním" v levým pruhu a blikajícím. Jsem pro svícení za snížené viditelnosti /ale je otázka kdy to je - každej vidí jináč/. Citovat
John Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Taky svítím celý rok odjakživa... a tak jsem pro celoroční svícení pořád... :super Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: myryn Můj názor na celoroční svícení je stejnej jako na tzv. "změnu času" - je to na "h.vno". Dřív jsem aspoň viděl /a to nejsem slepej/ již zdaleka sanitku nebo hasiče, popřípadě osla jedoucího za tzv."důležitým jednáním" v levým pruhu a blikajícím. Jsem pro svícení za snížené viditelnosti /ale je otázka kdy to je - každej vidí jináč/. Viz výše - když se pak najdou paka, pro které není snížená viditelnost ani šero s deštěm... Ono to povinné svícení je sice opruz, co si budem povídat, zvlášť v létě za poledního slunce - ale pořád je to menší zlo, než ty dohady, že "ještě trochu vidím, tak ještě není potřeba svítit". Poté, co jsem před víc jak deseti lety takhle v podvečer v Itálii důkladně probrzdil gumy, a byl jsem rád, že to neskončilo hůř, protože jsem předjížděl na jednotřídce kamion a proti jel přesně takovej neviditelnej s tmavým autem, co ještě "viděl"... Citovat
Bohouš Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Jsem pro, ale jelikož v téčku nemám "zatím" Oddieho pandořinu skříňku, tak mám docela problém rozsvicet a nebo zhasínat......holt to automatické rozsvicení a zhasínání je docela návykové :roll Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 No jo, furt, se stav, napravíme to A dovez rovnou i 306, ať to sfouknem při jednom Citovat
Mila_S Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: oddie No jo, furt, se stav, napravíme to A dovez rovnou i 306, ať to sfouknem při jednom Rád bych se taky přidal s tou tchýninou Fiestou, začíná to být už zase aktuální, ňák jsem to pustil z hlavy a dokonce ani nevím, kam jsem si tu krabičku schoval, abych ji neztratil. Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Zase víkend v p... Ještě někdo chce namontovat aut. rozvěcení, když už budu v tom? Citovat
Mila_S Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: oddie Zase víkend v p... Ještě někdo chce namontovat aut. rozvěcení, když už budu v tom? Ty budeš V TOM? a SAKRA! Budeš na Djkorábě? Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 V tom montování, samozřejmě Jo, na Korábě budu, zasejc jako minule - bez auta... Doufám, že tam vydržíš o něco déle než minule Citovat
Mila_S Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: oddie V tom montování, samozřejmě Jo, na Korábě budu, zasejc jako minule - bez auta... Doufám, že tam vydržíš o něco déle než minule Já doufám též, i když budu pít nepivo (musím nakonec autem). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.