Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Názory na celoroční svícení

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se v minulém týdnu projel po Německu, Rakousku a Itálii, kde si na denní svícení moc nehrajou, a byl jsem docela rád, že jsem se vrátil sem. Když jich polovina je schopna nesvítit za deště a za šera k tomu, a to ani v tmavých autech, tak je to docela opruz...

Odesláno

Můj názor na celoroční svícení je stejnej jako na tzv. "změnu času" - je to na "h.vno".

Dřív jsem aspoň viděl /a to nejsem slepej/ již zdaleka sanitku nebo hasiče, popřípadě osla jedoucího za tzv."důležitým jednáním" v levým pruhu a blikajícím.

Jsem pro svícení za snížené viditelnosti /ale je otázka kdy to je - každej vidí jináč/.

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Můj názor na celoroční svícení je stejnej jako na tzv. "změnu času" - je to na "h.vno".

Dřív jsem aspoň viděl /a to nejsem slepej/ již zdaleka sanitku nebo hasiče, popřípadě osla jedoucího za tzv."důležitým jednáním" v levým pruhu a blikajícím.

Jsem pro svícení za snížené viditelnosti /ale je otázka kdy to je - každej vidí jináč/.

Viz výše - když se pak najdou paka, pro které není snížená viditelnost ani šero s deštěm... Ono to povinné svícení je sice opruz, co si budem povídat, zvlášť v létě za poledního slunce - ale pořád je to menší zlo, než ty dohady, že "ještě trochu vidím, tak ještě není potřeba svítit". Poté, co jsem před víc jak deseti lety takhle v podvečer v Itálii důkladně probrzdil gumy, a byl jsem rád, že to neskončilo hůř, protože jsem předjížděl na jednotřídce kamion a proti jel přesně takovej neviditelnej s tmavým autem, co ještě "viděl"...

Odesláno

Jsem pro, ale jelikož v téčku nemám "zatím" Oddieho pandořinu skříňku, tak mám docela problém rozsvicet a nebo zhasínat......holt to automatické rozsvicení a zhasínání je docela návykové :roll:roll

Odesláno
Původně zaslal: oddie

No jo, furt, se stav, napravíme to :) A dovez rovnou i 306, ať to sfouknem při jednom ;)

Rád bych se taky přidal s tou tchýninou Fiestou, začíná to být už zase aktuální, ňák jsem to pustil z hlavy a dokonce ani nevím, kam jsem si tu krabičku schoval, abych ji neztratil. :D

Odesláno

Zase víkend v p... :) Ještě někdo chce namontovat aut. rozvěcení, když už budu v tom? :)

Ty budeš V TOM? a SAKRA!:super

Budeš na Djkorábě?

Odesláno

V tom montování, samozřejmě :)

Jo, na Korábě budu, zasejc jako minule - bez auta... Doufám, že tam vydržíš o něco déle než minule ;)

Já doufám též, i když budu pít nepivo (musím nakonec autem).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...