Georginho_cz406 Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Všechno hezké, jen mám radši hliník, karbon, čerň - na barvičky já moc nejsem, ale oceňuji práci a píly ostatních:cool: Citovat
Endroo Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Já si taky barvím interiér, ale plánuju jen něco decentnějšího. Líbí se mi jak to mají novější 306, tu kombinaci černé a stříbrné, tak si to taky chci udělat podobně. zatím mám jen tohle, dneska jsem vymontoval horní kryt volantu a rámeček přístrojovky, a taky jsou už nastříkané, ale ještě to nemám zkompletované. [upravil dne 21.10.2007 Endroo] Citovat
Endroo Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Už mám hotovou i přístrojovku a horní kryt volantu. Jen to rádio ještě chybí. Citovat
jozefsv Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 ak biela tak jedine vsetko potiahnute kozou s kombinaciou s ciernou kozou.lakovane sa mi to nepaci Citovat
Driver Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 to Endroo: ještě stříkni ty výdechy okolo, bude to vypadat líp Citovat
Heinss Odesláno 26. říjen 2007 Autor Odesláno 26. říjen 2007 Ono se jednoduše řekne potáhnout kůží,ale pro člověka který studuje a má dá se říct minimální měsíční příjem je to docela náročné,ale v kůži to bude po zimě,přez zimu na tom chci zapracovat a stejně asi bude TP v depositu:) Už mám kůži doma,jen to pořádně promyslet,sundat a začít dělat.Potřeboval bych více času Je to docela těžký když chci aby to trošku vypadalo...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.