deeper Odesláno 22. říjen 2003 Odesláno 22. říjen 2003 Sakra teď si mě teda naštval:D:D Modrý světýlka jsem odlepil, s laminátem neumim, vykuchanej vejfuk mám, ale začíná mě pěkně sr*át....... asi stárnu. Citovat
voštík Odesláno 22. říjen 2003 Odesláno 22. říjen 2003 taky asi starnu, ale tunil bych porad.... jenze ne tim stylem: misto vyfucku trubku.... Teda na tom konci neco vetsiho mam, ale aspon to nerve, jak tur... ale ve vyssich tockach uz me zacina celkem vadit.... jinak to Micko do toho urcite jednou narvu.. doufam, ze v lete..... Citovat
oddie Odesláno 22. říjen 2003 Odesláno 22. říjen 2003 Deeper: no jo, tak se projevuje dědkovatění :D Ono, na mém bývalém F 128 Coupe byl ten výfuk už z fabriky dost hlučný, vykuchat ho, asi bych ohluchl... Co pamatuju, moje bývalá i tak vždycky poznala, že přijíždím, když jsem 300m od jejich baráku v pravoúhlé zatáčce doprava nahoru podřazoval s meziplynem na dvě... Citovat
oddie Odesláno 22. říjen 2003 Odesláno 22. říjen 2003 Voštík: a už ten Mi motor máš??? Mě to tak přijde, že jsem jich poslední dobou viděl dost na díly, a? už bouraných, či proclených... Rozhodně doporučuju vzít celý auto, ne jen ten motor. Citovat
voštík Odesláno 22. říjen 2003 Odesláno 22. říjen 2003 No jasne, uz mi hnije v garazi.... mam komplet vsechno.... svazky, kompjutr, vaha vzduchu, .... no proste uplne vsechno co k tomu potrebuju a navic jako bonus i prevodovku.... to vse za 6.000... ale dalsich par do toho hodim, at se ten motor hned nevysere...... to je prave ta srdcarska zalezitost...... a dam na to vyfuck origos 1,9GTi koncak.... to bude ticho jak v lese.....a necham na tom tu zahnutou rourku, at to nebudi moc pozornost Citovat
voštík Odesláno 22. říjen 2003 Odesláno 22. říjen 2003 jo a k cemu by mi bylo cely auto, kdyz potrebuju jen ten motor.... a brzdy a napravu a vsechno nejlepe cely auto ale za cenu motoru a jeste k tomu aby to vydrzelo aspon 5 roku bez investic nad ramec bezneho opotrebeni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.