filas1 Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Nezapoměl, byl jsem na služební cestě, najel jsem dnes 800km, tak jsem nějak unavenej, nafotím ti to zítra. Citovat
djlucky Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 xenony si radeji nedavejte, mel jsem je a u nas na SK za to davej pekny pokuty az do 330€ a moznyho bonusu vyradit vozidlo natrvalo z evidence. Ja jsem mel D2R 4300k osram, a to ani nebylo modry, jde o to ze svetelnej tok je nekolikrat vyssi a kdyz to je pres 2000lm coz xenony jsou (cca 3000 lumenu) tak auto musi mit veci jako samostel.sklonu, ostrikovace,.. od*bat se to neda, kdyz se policaj vyzna tak je pruser, ja sem byl rad ze jsem to par krat ukecal, ale naposledy to byla pokuta sice jen 20€ ale za tu cenu mam poradny H7 nightbreaker, takze uz radeji ne doufam ze navadi ze jsem napsal do uz starsiho vlakna Citovat
bara Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Jo to sice je staré téma,ale spousta mladých debilů si to nacpe do auta bez jakékoliv odbornosti o dané věci,jako je sklopení,svítivosti a pod.a pak to do tebe debil napere naplno.Mám vždycky strašnou chuť jak mě oslní jim dát pořádnou do zubů.A jednoho krásného dne to otočím z toho protisměru,doženu a udělám to. Citovat
kovi306 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 minimální předpoklad jsou čočky bez čoček ani ránu, nebo spíš na ránu :D:D Citovat
Dakie Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 ani do čoček to není to pravý ořechový.. prostě HID sadu leda do dálek, to potkávacíh ani omylem - viz. můj podpis Citovat
djlucky Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 a do dalek tez ne kvuli nabehu svitivosti, ja vim ze stare tema, ale stale aktualni... Citovat
wooody Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 promiň nečetl sem to celý, ale když už tam budeš bastlit xenon, bez záklaních prvků co bys k tomu měl mít, budeš tam mít alespoň čočku??? protože dávat xenon do paraboly nemůže opravdu napadnout rozumnýho člověka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.