Hanys55 Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 Tak já vám tu taky toho mojeho krasavce přidám Citovat
Bohouš Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 Hugo - slušnej dvoreček To přirozebrané GTI u zdi jsem někde viděl nedávno na prodej Taky mám nějaké foto - samozřejmě je to u mechanika :D [upravil dne 28/2/2008 Bohouš] Citovat
Alesek Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 Tak moje autí [upravil dne 28/2/08 Alesek] Citovat
jarajarda Odesláno 1. březen 2008 Odesláno 1. březen 2008 Původně zaslal: HUGO BOSS 205 offroad Jojooo, dám sem ještě pár.. Ale musel jsem tam jet pomaličku když už to byl takovej terén:D Citovat
vitin Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 Původně zaslal: Petr 406 red Tak toto je teda hodně pěkný! Já nevím, ale ty 406ky asi nebudou překonaný, když potkám jakoukoliv na silnici, hned to táhne zraky. Kdepak nový modely. Citovat
Jiři II. Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 Jarajarda: O alukolech co tam máš na autě jsem uvažoval,jsou pěkný.Ale jsem v \"těžké a vleklé\"finanční tísni.Tak musím na léto splašit něco levnějšího.To jsou Alesia? Citovat
jarajarda Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 Původně zaslal: Jiři II. Jarajarda: O alukolech co tam máš na autě jsem uvažoval,jsou pěkný.Ale jsem v \"těžké a vleklé\"finanční tísni.Tak musím na léto splašit něco levnějšího.To jsou Alesia? Já je koupil rok jetý za 5500,- Origo 15\" GTI to nejsou, ale taky tomu docela seděj:) Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 tenhle drobek je můj Více na centrumu v profilu peugeotkovic:) Celkem fuška dostat tady aspon\' takhle malou fotečku,ale už vím jak na to [upravil dne 20.3.2008 peugeotkovic] Citovat
jarajarda Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic tenhle drobek je můj Více na centrumu v profilu peugeotkovic:) Celkem fuška dostat tady aspon\' takhle malou fotečku,ale už vím jak na to:) Jinak,kdyby jste na ty své miláčky sháněli nová kolečka,tak můžete nakouknout i tady. www.ton-car.eu [upravil dne 3.3.2008 peugeotkovic] Nejlepší máš přímo sem hodit odkaz, někdo (uznávám, i já...) má radši pohodlně klikat, když si prohlíží fotky:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.