Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hugo - slušnej dvoreček :super To přirozebrané GTI u zdi jsem někde viděl nedávno na prodej :myslim

Taky mám nějaké foto - samozřejmě je to u mechanika :D:D

[upravil dne 28/2/2008 Bohouš]

post-0-14109599255456_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Tak toto je teda hodně pěkný! Já nevím, ale ty 406ky asi nebudou překonaný, když potkám jakoukoliv na silnici, hned to táhne zraky. Kdepak nový modely.:super

Odesláno

Jarajarda:

O alukolech co tam máš na autě jsem uvažoval,jsou pěkný.Ale jsem v \"těžké a vleklé\"finanční tísni.Tak musím na léto splašit něco levnějšího.To jsou Alesia?

Odesláno
Původně zaslal: Jiři II.

Jarajarda:

O alukolech co tam máš na autě jsem uvažoval,jsou pěkný.Ale jsem v \"těžké a vleklé\"finanční tísni.Tak musím na léto splašit něco levnějšího.To jsou Alesia?

Já je koupil rok jetý za 5500,- :) Origo 15\" GTI to nejsou, ale taky tomu docela seděj:)

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

:) tenhle drobek je můj :aut Více na centrumu v profilu peugeotkovic:) Celkem fuška dostat tady aspon\' takhle malou fotečku,ale už vím jak na to:)

Jinak,kdyby jste na ty své miláčky sháněli nová kolečka,tak můžete nakouknout i tady. www.ton-car.eu :mrk

[upravil dne 3.3.2008 peugeotkovic]

Nejlepší máš přímo sem hodit odkaz, někdo (uznávám, i já...) má radši pohodlně klikat, když si prohlíží fotky:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...